Account Manager

Kategori:
Account Management
Hvem er vi:

Er du engageret, og vil du gå et ekstra skridt for at skabe den bedste kundeoplevelse i Danmarks hurtigst voksende leasingselskab? Hvis JA, så er du måske vores nye kollega i Arval A/S.

Vi søger et nyt energisk medlem til Arval-familien, som har drivet, den rette viden og lysten til at tage del i vækstrejsen med Arval Danmark.

Drevet af et passioneret og dygtigt team af mennesker, er Arvals mission at levere de bedste bæredygtige mobilitetsløsninger på flådemarkedet og at tilbyde et komplet sortiment af flådeleasingtjenester til vores kunder.

 

Arval:
Arval er grundlagt i 1989 og er et datterselskab, der ejes af BNP Paribas. Arval er specialiseret i full-service-erhvervsleasing af firmabiler til store såvel som små og mellemstore virksomheder. Som det seneste skud på stammen har vi udvidet vores forretning med henblik på at henvende os til et bredere publikum gennem bl.a. leasing til privatpersoner og kørselsløsninger på to hjul til virksomheder.

Som en del af Retail Banking-kerneaktiviteten i BNP Paribas-koncernen nyder vi godt af et verdensomspændende netværk, som har spillet en vigtig rolle i vores internationale vækst. Vi er på nuværende tidspunkt 7.200 medarbejdere på verdensplan, repræsenteret i 31 lande og har en samlet leasingflåde på 1,4 mio. biler ved udgangen af 2021.

Til vores team i Herlev nær København søger vi en Account Manager, der vil bidrage til Account Teamet. I rollen som Account Manager er der et stort potentiale for personlig udvikling og mulighed for en fremtidig karriere i Arval både nationalt og internationalt. Du bliver en del af vores Account Manager Team med reference til vores Sales Team Manager.

Som en del af onboarding-forløbet vil du få en grundig oplæring i vores leasingprodukter og mobilitetsløsninger samt introduktion til bil- og leasingindustrien generelt. Du vil hovedsageligt blive ansvarlig for at rådgive via telefon og mail af eksisterende og nye kunder, men vil også supportere vores Business Managers og hjælpe til med salgsaktiviteter. Personen, vi søger, er en proaktiv og digital Account Manager, skal have en naturlig interesse for at opbygge relationer og har god forståelse med for at give en god kunderejse samt have et positivt mindset.

Din profil:

Om rollen:
I samarbejde med Business Managers og det øvrige team får du ansvaret for at rådgive brugerne hos nye og eksisterende flådekunder mht. valg af bil og udstyr. Porteføljen består af flådekunder, der leaser  person- og varebiler med hovedvægten på personbiler.

DIne primære opgaver til være:

  • Rådgivning via telefon og mail af eksisterende og nye kunder
  • Gensalg til eksisterende kunder
  • Servicering i øvrigt til kundeporteføljen
  • Tilbudsgivning til nye og eksisterende kunder
  • Supportere på alle niveauer i Arval. Der løftes i flok.
  • Administrative opgaver i forhold til nye og eksisterende kunder
  • Tæt samarbejde med leasingkonsulenterne/ Business Managere om udvikling af kundeportefølje
  • Sparring med kollegaer i øvrigt, med henblik på at dele ud af egen viden og modtage fra andre
  • Status besøg hos eksisterende kunder sammen med leasingkonsulenterne/ Business Managere

 

Dine færdigheder:
Du har en relevant mellemlang uddannelse samt gerne erfaring fra den finansielle sektor og/eller bilbranchen, og du er vant til at betjene erhvervskunder. Du har en solid erfaring med kundeservice i B2B-segmentet og trives med at have travlt i perioder; endvidere arbejder du struktureret og forstår vigtigheden af at overholde dine deadlines. Du kan kommunikere på alle niveauer, taler og skriver godt dansk, og kan beherske engelsk på professionelt niveau, ligesom der er vigtigt, at du har flair for IT. Du vil kunne basere din rådgivning på et stærkt IT-system, så forudgående kendskab til leasing og fleet management kan være en fordel – men er ikke et krav.

 

Dig:
Du skal kunne se dig selv i rollen i længere tid, og være en stærk teamplayer. Det nærmeste team er stabilt og består af seks personer.

Udprægede ”Farmer”-egenskaber er et must, og derudover forventer vi en profil der leverer en solid arbejdsindsats, er rolig, let omgængelig og en naturlig kollega at gå til for gode råd og sparring.

 

Vi tilbyder:
Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst, med base på vores danske kontor i Herlev sammen med 40 andre gode kollegaer. Med mulighed for intern karrierevækst og videreudvikling. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, herunder firmatelefon, laptop, internet og firmaforsikring. Derudover holder vi nogle gode sociale arrangementer, og du får mulighed for at arbejde hjemmefra samt god frokostordning i vores kantine og meget mere.

Er du interesseret, og kan du matche den profil der søges, så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende så vent ikke for længe. Motiveret ansøgning og CV, såvel som spørgsmål om proces og job, kan rettes til Autosearch, att.: Lars Nikolajsen LN@autosearch.dk, +45 5151 0467.

 

SØG STILLINGEN VIA AUTOSEARCH HER