Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Covid 19 Information

Covid-19 information

Covid-19 information

Arval
Torsdag, marts 19, 2020

I denne meget specifikke og hurtigt udviklende kontekst af Covid-19-pandemien gør vi alt, hvad der er i vores magt, for at yde den bedst mulige service til vores kunder, samtidig med at vi beskytter vores medarbejders sundhed.

Vi har tilpasset vores organisation de seneste dage til proaktivt at tackle den eskalerende Covid-19-situation. I denne sammenhæng og som en del af BNP Paribas følger vi nøje vores koncerndirektiver og anvender samtidig de kompetente myndigheders henstillinger på hvert af de markeder, hvor vi opererer.

Selve essensen af vores kernevirksomhed, fuld operationel erhvervsleasing, handler om at beskytte vores kunder ved at give dem mulighed for at outsource risiciene der er forbundet med finansiering, ejerskab, styring og salg af flådekøretøjer over hele verden til Arval og BNP Paribas.

Fra mandag 16. marts arbejder de fleste af vores ansatte hjemmefra i et fuldt digitalt miljø og holder den fysiske tilstedeværelse i vores bygninger minimalt, og tilpasset den lokale situation på hvert af vores markeder.

Du kan være sikker på den samlede mobilisering af vores teams for at hjælpe dig, vores kunder og partnere, samtidig med at vi beskytter vores egne teams sundhed såvel i disse udfordrende tider.

 

For spørgsmål kontakt venligst:

ANDREAS KNUDSEN

Commercial Director

Telefon: 70 26 50 60

E-mail: andreas.knudsen@arval.dk

 

For internationale virksomheder, kontakt venligst ibo@arval.com

 

Press Contact

Andreas Knudsen

Commercial Director
Telefon 
70 26 50 60