Få et tilbud: Sælg din flåde og lease den tilbage. Kontakt Arval for at sammenligne din nuværende løsning med operationel leasing.

Få et tilbud

Kontakt os – det kan blive årets bedste beslutning

Vi vil med glæde gennemgå jeres bilpolitik eller give jer et tilbud på salg og leaseback. Hvad venter I på? Tid er jo faktisk penge.

Muligheden for salg og leaseback
Bed os om at udarbejde til tilbud til jer om salg og leaseback. Denne løsning frigør den kapital, I har bundet i jeres flåde, og giver jer en øjeblikkelig kapitalindsprøjtning. Ved at flytte bilerne fra jeres aktiver vil I få forbedret jeres økonomiske nøgletal og fremover undgå risici forbundet med gensalg og vedligeholdelse.

Gennemgå jeres company car policy
Vi foretager en grundig gennemgang af jeres Company Car Policy eller udarbejder en ny sammen med jer. Vi begynder med de tekniske og økonomiske parametre, men tager også højde for, hvordan HR og CSR påvirker vores politik. Vi tilbyder jer et ideelt udvalg af biler og de bedste finansierings- og servicemuligheder.

En skræddersyet sammenligning
Når I har sendt alle de relevante data til os, inklusive detaljer om jeres aktuelle flådeadministrationen, vil vi med glæde udarbejde en skræddersyet sammenligning mellem jeres nuværende finansiering for bilkøb og Arvals driftsleasing-løsninger.

Interesseret i at møde os?
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 26 50 60 eller via e-mail info@arval.dk.