Fuld operationel leasing er at have en leasingbil med alle services inkluderet. Du outsourcer alle aktiviteter forbundet med bilen

Hvorfor lease hos Arval?

Der er mange fordele ved at lease i stedet for at eje. Ved at outsource jeres flådeadministration til Arval får I ikke kun frigivet tid og ressourcer, I outsourcer også den risiko, der normalt er forbundet med flådehåndtering.

Leasing kan være kompliceret, men hos Arval arbejder vi for at gøre det nemmere for jer. Arval ejer leasingbilen, og vi tager os ikke blot af vedligeholdelsen, men bærer også alle risici. Det er op til jer, hvor meget af administrationen I ønsker at outsource til os, uden at I mister overblikket over udgifterne. Vi kan håndtere samarbejdet med de mange forskellige parter, der er forbundet med administrationen af firmabiler: Fabrikanter, forhandlere, skattemyndigheder, forsikringsselskaber, dækleverandører, forrudeleverandører, karosseriværksteder, jeres virksomheds HR-afdeling og mange flere. Vores særlige organisationsstruktur gør, at I altid har det bedste team af eksperter og rådgivere ved hånden, der kender jer og jeres brugere.

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing