Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Mobilitets Flaade Losninger > Consulting

Med Arval Consulting er du ajour med de nyeste tendenser indenfor mobilitet og andre emner vedrørende flådeadministration.

Vi rådgiver om, hvordan I optimerer jeres flåde

Med Arval Consulting kan I optimere jeres flådeløsning og bilpolitik. Vi rådgiver ikke kun om jeres bilrelaterede behov til erhvervsleasing, men også den generelle flådestrategi og medarbejdernes brug af firmabiler.

Optimér flådestrategien

Arvals erfarne rådgivere står klar til at hjælpe, uanset om I skal lægge en ny strategi for medarbejdernes mobilitet eller har brug for at få gennemgået jeres nuværende flådestrategi. Vi kan hjælpe jer med at identificere lige præcis jeres behov, og hvordan de skattemæssige forhold vil påvirke organisationen. Vores rådgivning tager udgangspunkt i jeres forretning, så I kan træffe en velovervejet beslutning på et fornuftigt, forretningsmæssigt grundlag. 

Optimér bilpolitikken

Jeres bilpolitik er afgørende for, hvordan jeres organisation skal fungere, og derfor skal den afspejle jeres unikke behov, ønsker og målsætninger. Arval analyserer jeres nuværende firmabilspolitik og hjælper jer med at opdatere eller revidere den, så den passer til jeres behov og de aktuelle markedsvilkår. Sammen sørger vi for, at jeres flåde ikke alene fungerer mere effektivt, men at den også understøtter jeres CSR-målsætninger.

Optimér brugeroplevelsen

Alle jeres medarbejdere er vigtige for, at I når jeres strategiske mål, uanset om de har en firmabil eller ej – og de har alle behov for mobilitet. Arval Consulting kan måle jeres flådestrategi og bilpolitik i forhold til andre organisationers og på den måde gøre jeres politik endnu bedre. Vi kan også hjælpe jer med at påvirke medarbejdernes kørestil, så de i højere grad bliver opmærksomme på sikkerhed og bæredygtighed. Vi stiller en række e-learning-moduler om sikker kørsel, færdselsloven og andre trafiktekniske kurser til rådighed for dem

 

Vil I høre mere om, hvad Arval kan tilbyde jer?

Så ring til os på telefon +45 70 26 50 60 eller send os en e-mail. Så giver vi jer et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til jeres virksomhed.