Læs om hvordan Arval forholder sig til Covid-19-pandemien her

Home > Mobilitets Og Flaade Loesninger > The Journey Goes On

The Journey Goes On

The Journey Goes On

Under COVID-19-krisen har vi ledt efter nye måder at sikre vores kunder på i disse svære tider. Vi er nu glade for at introducere "The Journey Goes On", vores nye tilbud skabt til at hjælpe folk tilbage til arbejde på en bæredygtig og omkostningseffektiv måde.

”Vi tror mere end nogensinde på, at vores mission er at hjælpe vores kunder på den nye rejse, som vi alle deltager i efter COVID-19. Alle kræver mere fleksibilitet og mere sikkerhed. Vi vil være der for dem, og det er, hvad 'The Journey Goes On' handler om." siger Alain van Groenendael, Administrerende Direktør, Arval.

I den aktuelle situation er en personbil det rigtige alternativ til at bevæge sig sikkert. Det skal være overkommeligt, enkelt og hurtigt. Derfor har Arval valgt at fremhæve disse to produkter for at lette og støtte vores kunder:

Arval Release - Mere bil for pengene.

Arval Korttidslease - Den komfortable og fleksible mulighed.

Release - Mere bil for pengene

Hos Arval tilbyder vi releasing af tidligere leasingbiler. Årligt leaser vi tusinder af fabriksnye biler til virksomheder. Når leasingkontrakterne ophører - hvilket kan være efter så lidt som to år - returneres bilerne til os. Og fordi moderne biler er bygget til at holde længe, så har de en tendens til at forblive i fremragende stand. Vi skal bare give disse biler et nyt hjem, måske hos dig.

Vi vælger de bedste af vores tilbagevendende biler. Du betaler selvfølgelig ikke så meget, som du ville, hvis de var helt nye. Du vælger længden på køretøjets leasingkontrakt, helt ned til 12 måneder, og vælger din årlige kilometerantal.

Nedenfor finder du et udvalg af de biler vi tilbyder til releasing til erhvervsleasing. Disse køretøjer har vi mulighed for hurtigt at lever, og flere biler bliver tilgængelige hele tiden, så kontakt os for at finde ud af, hvad vi i øjeblikket har på lager.

 

Læs mere om Releasing her

Korttidslease - Den komfortable og fleksible mulighed.

Arvals korttidslease tilbyder, at du kun skal betale for bilerne, når du skal bruge dem. Det giver fuld kontrol over dit budget. På denne måde kan du være sikker på, at du altid har fuld kontrol over dine omkostninger.

Mange organisationer har brug for fleksibilitet ved udlejning af biler. Arval giver dig mulighed for at håndtere en flåde af køretøjer, men kun betale for bilerne efter behov og nemt returnere dem efter brug. Med Arvals udlejning er der ingen langsigtede forpligtelser og minimumsperioden er helt nede på kun én dag inklusive service- og vedligeholdelsesomkostninger. Du får al den bekvemmelighed, du har brug for.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne med korttidslease.

 

Send en forespørgsel