Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Need Car > Hvorfor skal jeg lease?

Hvorfor skal jeg lease?

Leasing: Bedre end at købe

Leasing er den ideelle løsning på virksomhedens transportbehov. Hvorfor? Fordi I outsourcer ansvaret og besværet med administration af jeres firmabiler. I overlader det hele til os.

Hvad betyder leasing?

Leasing består i at lade en anden virksomhed forsyne jer med de biler, jeres medarbejdere har brug for i det daglige arbejde. I modsætning til, hvad folk ofte tror, er leasing hverken billigere eller dyrere end køb af en bil. Omkostningerne er stort set de samme. Den vigtigste årsag til at vælge leasing er, at administration af biler ikke er jeres kerneforretning – det er til gengæld vores. Vi sørger for, at processen er enkel og ligetil. I betaler et fast månedligt beløb, og vi varetager den daglige administration af bilerne. Og så er der endnu en væsentlig fordel: I kan reducere antallet af medarbejdere.
Arval tilbyder jer mere end blot leasing. Vi fokuserer på bilernes kvalitet, hurtig og nem købs- og leveringsproces, den vigtige service på bilflåden, og på at tage os godt af vores kunder. Vi er transparente, vi lytter og er altid klar på at gøre det ekstra, det kræver at finde frem til den rigtige løsning for jer.

De mange fordele ved leasing

Der er utallige fordele ved at lease:
•    I outsourcer risikoen til en anden virksomhed
•    I reducerer den tid, I bruger på at administrere bilerne og varetage betalinger, rutinemæssig service, defekte biler og færdselsuheld
•    Vi hjælper jer med at holde styr på omkostningerne
•    I opnår en højere grad af gennemsigtighed:

- Jeres medarbejdere får opsat klare målsætninger på grundlag af objektive kriterier, som de bedre kan leve op til
- I kan lægge budgetter og forudsige udgifter over en længere periode