Hjem > Node > 178

Med Arval Consulting er du ajour med de nyeste tendenser indenfor mobilitet og andre emner vedrørende flådeadministration.

Vi rådgiver jer om, hvordan I får mest ud af jeres flåde

Arval Consulting tilbyder jer ideelle mobilitet- og flådeløsninger. Vi rådgiver ikke kun om jeres bilrelaterede behov, men også den generelle mobilitetsstrategi for medarbejderne.

Mobilitet og flådestrategi

Vi er her for at hjælpe jer, uanset om I er på udkig efter en ny mobilitetsstrategi eller har brug for at få gennemgået jeres aktuelle flådestrategi. Vi kan hjælpe jer med at identificere og gennemgå behovet for mobiliteten og forklare jer, hvordan de skattemæssige ændringer vil påvirke jeres organisation. Vi kan hjælpe jer med at vælge, om I skal administrere jeres egen flåde eller vælge en leasingmodel og gør jer i stand til at træffe en velovervejet beslutning på et fornuftigt, forretningsmæssigt grundlag.

Politik og organisation

Jeres mobilitet og flådestrategi gennemføres ved hjælp af en række politikker, som afspejler jeres behov, og som er bestemmende for, hvordan jeres organisation skal fungere. Vi kan hjælpe jer med at bringe jeres mobilitetspolitik helt på linje med jeres ønsker og målsætninger. Vi kan analysere jeres firmabil politik og hjælpe jer med at opdatere eller revidere den, så den passer til virksomhedens behov og de aktuelle markedsvilkår. Og sammen med jer kan vi sørge for at optimere flåden, så den lever op til jeres CSR-målsætninger, og fungerer mere effektivt.

Medarbejder og bruger

Alle jeres medarbejdere er vigtige for, at I når jeres strategiske mål, uanset om de har en firmabil eller ej – og de har alle behov for mobilitet. Arval Consulting kan måle jeres mobilitetspolitik i forhold til andre organisationers og på den måde gøre jeres politik endnu bedre. Vi kan også hjælpe jer med at påvirke medarbejdernes kørestil, så de i højere grad bliver opmærksomme på sikkerhed og bæredygtighed Vi stiller en række e-learnings-moduler om sikker kørsel, færdselsloven og andre trafiktekniske kurser til rådighed for dem.

Disse missioner har medført en identificeret gennemsnitlig besparelse på €600 pr. bil pr. år. -- Alessandro Pigazzi, Director of Consulting, Arval.