Hjem > Node > 236

Organisation

6.400 medarbejdere med fokus på mobilitet

Arval har mere end 6.400 medarbejdere i 29 lande, som er engageret i at servicere jeres flåde.

Arval* er grundlagt i 1989 og ejes af BNP Paribas. Arval er specialiseret i leasing af biler med fuld service. Vi tilbyder optimale, individuelle flådeløsninger til vores kunder, der består af selvstændige virksomheder, små og mellemstore virksomheder og store internationale koncerner. Arval påtager sig også alle risici forbundet med flådeadministration. Arval har mere end 6.400 medarbejdere i 29 lande. I december 2016 havde virksomheden en leaset flåde på 1.028.142 biler på verdensplan. Arval indgår i en verdensomspændende alliance med Element, Nordamerikas største virksomhed inden for flådeadministration.

* Arval er datterselskab af BNP Paribas og en del af koncernens kerneforretning, Retail Banking. Retail Banking er et verdensomspændende netværk af detailbanker, der tilbyder specialiserede finansielle ydelser og spiller en central rolle i koncernens internationale ekspansion

Mission

Vores mission er at levere et komplet udvalg af leasing-løsninger til alle virksomheder, uanset størrelse.

Arval giver jer ikke bare, hvad I beder om, men også hvad I altid har ønsket jer. Siden vores første dag i branchen for et kvart århundrede siden har det været vores mission at levere så omfattende en service, at kunderne ikke længere behøver at tænke på administrationen af deres flåde. Erfaringen har vist os, at virksomhederne har brug for en løsning af deres flådeadministration, der er helt igennem effektiv, gennemsigtig og omhyggelig. Vi leverer på alle punkter – og tilstræber altid at give jer endnu mere.

Løfte

Hos Arval har vi hver dag som mål at leve op til, hvad vi lover, og om muligt levere endnu mere.

Når I indgår en aftale med Arval, får I et team af engagerede, professionelle og motiverede medarbejdere, der er lige så glade for at hjælpe jer, som de er glade for deres arbejde. Vi viser vores medarbejdere, at vi er stolte af dem, tilbyder dem uddannelse på Arval Academy, deler kundernes tilbagemeldinger med dem og tilbyder dem karrieremuligheder og stillinger over hele verden.

Medarbejdere

Arvals medarbejdere er veluddannede, ambitiøse og sætter sig ind i kundens behov – takket være den viden, de får på Arval Academy, og den feedback de får fra kunderne.

Hos Arval er medarbejderne det største aktiv, og vi investerer målrettet i dem. Derfor er vi stolte af den kvalitet og den kaliber, de mere end 5.000 medarbejdere er i stand til at levere. Arvals medarbejdere er:

  • Veluddannede og har en dynamisk indstilling, der får dem til at tænke ud af boksen og dele idéer
  • Fokuseret på innovation, både på arbejdspladsen og i brugen af teknologi
  • Højt motiverede og engagerede i at sikre, at kunderne er glade
  • Kvalitetsbevidste og de løser problemer ved at lytte til kunderne.

 

For at opfylde dette får de:

 

  • Regelmæssige tilbagemeldinger om, hvor tilfredse deres kunder er
  • Uddannelse på Arval Academy
  • Jobmobilitet og internationale karrieremuligheder, der motiverer til at præstere endnu bedre.
  • Medarbejderne gør Arval til en fantastisk arbejdsplads. De arbejder for at gøre kunderne tilfredse og bevise, at Arval har den bedste løsning.

Arval World Maps

Arval datterselskaber
Element-Arval Global-Alliance
Andet