Læs om hvordan Arval forholder sig til Covid-19-pandemien her

Home > Node > 271

Har du spørgsmål vedrørende din leasingbil? Som bruger hos Arval kan du finde alle din data online

Skræddersyede digitale services

Arval Mobile+
Som du ved, er vi ikke langt fra vores mobil telefon disse dage. For at gøre det nemmere for dig, har vi udviklet Arval Mobil+*, som er en web baseret smartphone app. Det betyder at du i din hånd holder alle relevante registrerings og forsikrings dokumenter til din bil samtidig med detaljerne på din kontrakt. Endnu bedre, så er du kun et klik væk fra at være i direkte kontakt med Arval.

Hurtigt sagt, giver Arval Mobile+ dig:

  • adgang til alle vigtige informationer om din bil
  • real time kort som viser service og vedligeholds steder
  • direkte booking af service og vedligehold af dit køretøj
  • arkiv af alt information du har modtaget fra os
  • kørsels statistik


mobile.myarval.com**

* kan blive anvendt når din bil er indregistreret.
** i bunden af siden finder du instruktionerne for hvordan du kan lægge Arval Mobile + på din hjemmeside.

‘My Arval’
Alt hvad der er tilgængeligt på Arval Mobile+ er også tilgængeligt på ‘My Arval’. En vigtig forskel er bil listerne. 3 måneder før din kontrakt udløber vil du få en besked fra os, at du skal til at begynde at tænke på din nye bil. Via bil listerne på ’My Arval’ kan du nemt vælge dit foretrukne køretøj.

myarval.com

Frequently Asked Questions

Mit bruger-id/password er forkert. Hvordan kan jeg logge ind?

Arval har ændret login processen ved online konti for at kunne leve op til de allernyeste standarder omkring data behandlings lovgivningen. Derfor skal dit password skiftes.

Skift password gennem myarval.com. klik på ’request password’, derefter udfyld med din arbejds e-mail og klik på ’send request’. Du vil modtage et link til et nyt password. Du har derefter 15 minuter til at aktivere det.

 

Jeg kan ikke finde Arval Mobil+ I APP store. Hvor kan jeg downloade den?

Arval Mobile+ er en web-baseret app og derfor ikke tilgængelig i app butikken. Du kan indtaste URL’en mobile.myarval.com i din web browsser og logge ind med de samme detaljer som for ’My Arval’. Tilføj Arval Mobile+ til desktoppen på din telefon ved at følge instruktionerne nederst på siden.

Hvorfor har jeg adgang til ’My Arval’ men ikke til Arval Mobile+?

Mobile+ blev skabt til brugere knyttet til en enkelt bil. Du skal køre i en Arval bil (ikke kun have bestilt en bil gennem Arval) og kun én bil. Hvis du er knyttet til flere forskellige biler har du ikke adgang til Arval Mobile+.