Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Om Arval > Organisation

Organisation

Arval er eksperter i operationel erhvervsleasing

Arval har 38 medarbejdere i Danmark, som sammen med vores 7.000 internationale kollegaer arbejder for at servicere jeres flåde.

Arval* er grundlagt i 1989 og ejes af BNP Paribas. Arval er specialiseret i full-service erhvervsleasing af firmabiler og tilbyder sine kunder – såvel store som små og mellemstore virksomheder – skræddersyede løsninger, der optimerer deres ansattes mobilitet og outsourcer den risiko, der er forbundet med flådehåndtering. Ekspertbistand og servicekvalitet er kendetegnende for Arval, og den gode service tilbydes i 29 lande af mere end 7.000 ansatte. Arval indgår i en verdensomspændende alliance med Element, Nordamerikas største virksomhed inden for flådeadministration, og i slut 2019 havde Arval en samlet leasing flåde på over 1.298.404 biler på verdensplan.

* Arval er datterselskab af BNP Paribas og en del af koncernens kerneforretning, Retail Banking. Retail Banking er et verdensomspændende netværk af detailbanker, der tilbyder specialiserede finansielle ydelser og spiller en central rolle i koncernens internationale ekspansion.

Mission

Vores mission er at levere et komplet udvalg af leasing-løsninger til alle virksomheder, uanset størrelse.

Arval giver jer ikke bare, hvad I beder om, men også hvad I altid har ønsket jer. Siden vores første dag i branchen for et kvart århundrede siden har det været vores mission at levere så omfattende service og rådgivning om erhvervsleasing, at I ikke længere behøver at tænke på administrationen af jeres firmabiler. Erfaringen har vist os, at virksomhederne har brug for en løsning til deres flådeadministration, der er helt igennem effektiv, gennemsigtig og omhyggelig. Vi leverer på alle punkter – og tilstræber altid at give jer endnu mere.

Løfte

Hos Arval har vi hver dag som mål at leve op til, hvad vi lover, og om muligt levere endnu mere.

Når I indgår en aftale med Arval, får I et team af engagerede, professionelle og motiverede medarbejdere, der er eksperter i leasing og flådestyring, og som arbejder for at gøre det nemmere for jer at tilbyde jeres medarbejdere firmabil. 

Medarbejdere

Arvals medarbejdere er veluddannede, ambitiøse og sætter sig ind i kundens behov – takket være den viden, de får på Arval Academy, og den feedback de får fra kunderne.

Hos Arval er medarbejderne det største aktiv, og vi investerer målrettet i dem. Derfor er vi stolte af den kvalitet og den kaliber, vores mere end 7.000 medarbejdere verden over er i stand til at levere. Arvals medarbejdere er:

  • Veluddannede og har en dynamisk indstilling, der får dem til at tænke ud af boksen og dele idéer
  • Fokuserede på innovation, både på arbejdspladsen og i brugen af teknologi
  • Højt motiverede og engagerede i at gøre kunderne tilfredse
  • Kvalitetsbevidste og løser problemer ved at lytte til kunderne.

 

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores medarbejdere endnu dygtigere. Derfor får de:

  • Regelmæssig feedback på kundernes tilfredshed
  • Uddannelse på Arval Academy
  • Jobmobilitet og internationale karrieremuligheder

Arval World Maps

Arval datterselskaber
Element-Arval Global-Alliance
Andet

ÉN DAG ELLER FEM ÅR: VI DÆKKER DIN VIRKSOMHEDS KØRSELSBEHOV

Hvad enten du har brug for en bil en enkelt dag eller de næste fem år, giver Arvals løsninger dig fleksibilitet og pålidelighed og hjælper dig med at holde omkostningerne nede.

Arval leverer fordelagtige løsninger på både kort og lang sigt. Vores langsigtede leasingløsninger giver klare fordele for din organisations mobilitets- og flådestrategi, men har du kun brug for leje af bil én enkelt dag, er vores innovative delebilsordning en oplagt løsning.

LANGSIGTET LEASING

Array
Arval tilbyder en let og omkostningseffektiv måde at finansiere og håndtere firmabiler på. Langsigtet leasing giver dig glæden ved helt nye køretøjer uden at skulle binde kapital til at købe dem.

Arvals leasingkontrakter løber typisk mellem to og fem år og giver dig fornøjelsen af at køre i nye biler til et fast månedligt beløb. Vi tilbyder det bredeste udvalg af bilmodeller og står for alle aspekter af vedligeholdelse, forsikring og dækhåndtering, og vi forsyner jer med erstatningsbiler, når det er nødvendigt. Vi står for al besværet ved at have biler og flåder.

Mere information
Arval Consulting

Array
Konsulentydelser der forbedrer din flåde.

Vi optimerer din flåde så den bliver bedre, billigere og mere miljøvenlig. Med Arval Consulting får din virksomhed ideelle mobilitets- og flådeløsninger, der rækker ud over flådehåndtering. I stedet analyserer vi på hele virksomhedens mobilitetsbehov og samler det i en overordnet mobilitetsstrategi.

Mere information
ARVALS OUTSOURCING-LØSNINGER

Array
Med Arval Outsourcing Solutions reducerer vi den tid, du bruger på flådestyring i det daglige. Vi håndterer arbejdsbyrden, og du beholder den fulde kontrol over din flåde.

Det er tidskrævende at håndtere en flåde. Med Arval Outsourcing Solutions håndterer vi dine flådeaktiviteter, så du kan fokusere på kerneforretningen. Du kan trygt outsource opgaverne til os og stadig bevare fuld kontrol over din flåde.

Mere information

Arval: en socialt ansvarlig virksomhed

Hos Arval er vi opmærksomme på, hvordan vi påvirker miljøet.

Vores virksomhedsidentitet hviler på fire søjler: økonomisk ansvarlighed, social ansvarlighed, medborgeransvarlighed og respekt for miljøet og den verden, vi lever i.

Vores økonomiske ansvar

arval, lease, mobility, csr, economic, responsibility

Vi hjælper vores kunder med, at træffe de rigtige valg vedrørende Total Cost of Ownership (TCO), delebiler og puljeadministration.

Billede

Vores sociale ansvar

arval, lease, mobility, csr, social, responsibility

Vi rådgiver kunder og hjælper dem med, at udarbejde en bilpolitik, som er fornuftig og rimelig over for både kunde og brugere.

Billede

Vores medborgeransvar

arval, lease, mobility, csr, civic, responsibility

Vi tilbyder træning i sikkerhed og identificerer brugere, som kan være i risikogruppen. Samtidig sørger vi for, at alle vores biler er korrekt vedligeholdt og forsikret.

Billede

Vores miljøansvar

arval, lease, mobility, csr, environmental, responsibility

Arval er ISO-14001-certificeret i miljøledelse og vi anbefaler biler på baggrund af CO2-udledninger. Vi tilbyder også kurser i miljørigtig kørsel.

Billede
Bæredygtighedsrapport

Siden indgåelsen af UN Global Compact i 2004 har vi forpligtet os til, at vores aktiviteter og strategier foregår i overensstemmelse med Global Compacts ti principper.

 

"CSR is not just about image. It is at the heart of the business."

- Philippe Bismut, tidligere administrerende direktør for Arval.

 

I vores årlige bæredygtighedsrapport kan du læse om de mange måder, Arval omsætter Global Compacts ti principper til handling. Klik for at downloade vores seneste bæredygtighedsrapport.

 

Download rapporten her
arval, lease, csr, sustainability
Arvals uafhængige tænketank

Arval Mobility Observatory: Bilbranchens uafhængige tænketank

Arval Mobility Observatory blev grundlagt i 2002 i Frankrig og er udbredt til 16 lande, hvor Arval opererer. Tænketanken præsenterer hvert år et barometer, som analyserer tendenserne i bilbranchen med fokus på flåder, biler og mobilitet i 16 lande. AMO er:

  • 100% uafhængig
  • Sammensat af et panel af internationale eksperter
  • Fokuseret på tendenserne i bilbranchen.

Results European Survey 2019

For yderligere oplysninger om Arval Mobility Observatory

arval, lease, mobility, cvo, corporate, vehicle, observatory