Organisation

Arval er eksperter i erhvervsleasing

Arval har mere end 20 medarbejdere i Danmark, som sammen med vores 6.500 internationale kollegaer arbejder for at servicere jeres flåde.

Arval* er grundlagt i 1989 og ejes af BNP Paribas. Arval er specialiseret i full-service erhvervsleasing af firmabiler og tilbyder sine kunder – såvel store som små og mellemstore virksomheder – skræddersyede løsninger, der optimerer deres ansattes mobilitet og outsourcer den risiko, der er forbundet med flådehåndtering. Ekspertbistand og servicekvalitet er kendetegnende for Arval, og den gode service tilbydes i 29 lande af mere end 6.500 ansatte. Arval indgår i en verdensomspændende alliance med Element, Nordamerikas største virksomhed inden for flådeadministration, og i december 2017 havde virksomheden en samlet leaset flåde på 1.103.835 biler på verdensplan.

* Arval er datterselskab af BNP Paribas og en del af koncernens kerneforretning, Retail Banking. Retail Banking er et verdensomspændende netværk af detailbanker, der tilbyder specialiserede finansielle ydelser og spiller en central rolle i koncernens internationale ekspansion.

Mission

Vores mission er at levere et komplet udvalg af leasing-løsninger til alle virksomheder, uanset størrelse.

Arval giver jer ikke bare, hvad I beder om, men også hvad I altid har ønsket jer. Siden vores første dag i branchen for et kvart århundrede siden har det været vores mission at levere så omfattende service og rådgivning om erhvervsleasing, at I ikke længere behøver at tænke på administrationen af jeres firmabiler. Erfaringen har vist os, at virksomhederne har brug for en løsning til deres flådeadministration, der er helt igennem effektiv, gennemsigtig og omhyggelig. Vi leverer på alle punkter – og tilstræber altid at give jer endnu mere.

Løfte

Hos Arval har vi hver dag som mål at leve op til, hvad vi lover, og om muligt levere endnu mere.

Når I indgår en aftale med Arval, får I et team af engagerede, professionelle og motiverede medarbejdere, der er eksperter i leasing og flådestyring, og som arbejder for at gøre det nemmere for jer at tilbyde jeres medarbejdere firmabil. 

Medarbejdere

Arvals medarbejdere er veluddannede, ambitiøse og sætter sig ind i kundens behov – takket være den viden, de får på Arval Academy, og den feedback de får fra kunderne.

Hos Arval er medarbejderne det største aktiv, og vi investerer målrettet i dem. Derfor er vi stolte af den kvalitet og den kaliber, vores mere end 6.500 medarbejdere verden over er i stand til at levere. Arvals medarbejdere er:

  • Veluddannede og har en dynamisk indstilling, der får dem til at tænke ud af boksen og dele idéer
  • Fokuserede på innovation, både på arbejdspladsen og i brugen af teknologi
  • Højt motiverede og engagerede i at gøre kunderne tilfredse
  • Kvalitetsbevidste og løser problemer ved at lytte til kunderne.

 

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores medarbejdere endnu dygtigere. Derfor får de:

  • Regelmæssig feedback på kundernes tilfredshed
  • Uddannelse på Arval Academy
  • Jobmobilitet og internationale karrieremuligheder

Arval World Maps

Arval datterselskaber
Element-Arval Global-Alliance
Andet