Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Vi administrerer jeres flåde, I bevarer den fulde kontrol

Vi administrerer jeres flåde, I bevarer den fulde kontrol

Vi administrerer jeres flåde, I bevarer den fulde kontrol

Arval giver jer adgang til en komplet flåde, uden at I bliver bebyrdet med de udgifter, komplikationer og frustrationer, der er forbundet med at administrere mange biler.

Ved at vælge Arval sparer I og jeres virksomhed tid og penge. Hvorfor? Fordi det er os og ikke jer, der administrerer brugerne. Den daglige overvågning bliver løftet ud af jeres hænder – samtidig med at I bliver ved med at have den fulde kontrol med flåden.

Vi lægger alle de aftaler, vi indgår med jeres virksomhed, ind i vores it-system. På den måde kan vi vejlede jeres brugere hele vejen. Hvis der sker en skade på en bil, hvis der er brug for service eller en erstatningsbil, sker kommunikationen udelukkende mellem Arval og brugeren. Arval forholder sig fuldt neutral i processen – som vore mange tilfredse kunder kan bevidne – inklusive ved valget af biltype. Jeres firma bestemmer, hvilke områder I selv vil føre tilsyn med, og hvilke I vil uddelegere.

Når vi samarbejder, sørger Arval for, at alle de relevante afdelinger i jeres organisation modtager detaljerede oplysninger: Data om brugerne, om bilerne, brugernes personlige bidrag, skatteoplysninger og kontraktoplysninger. Vi sikrer, at jeres brugere overholder reglerne i jeres bilpolitik: At de benytter den korrekte biltype og det rigtige brændstof, og at bilen afleveres til serviceværkstedet i en rimelig stand, når der er behov for reparationer.