Elektrisk

Audi E-tron 50 quattro 313HK S Tronic Prestige 5d

Elektrisk
50 quattro 313HK S Tronic Prestige 5d

Beskrivelse af Audi E-tron

Hos Arval er det vigtigt for os, at vores løsninger giver dig fleksibilitet, pålidelighed og at vi kan hjælpe dig med, at holde omkostningerne under kontrol. Vi tilbyder operationel leasing, det giver vores kundekreds bestående af små-, mellemstore- og større internationale virksomheder skræddersyede erhvervsleasing, som giver dem klare fordele for deres mobilitet og flådestrategi. Operationel erhvervsleasing hos Arval betyder at alt er inklusiv, herunder vedligeholdelse. Arval påtager sig også alle de risici, der er forbundet med flådestyringen.

 • 6 tjenester inkluderet
  Service, vedligeholdelse og reparation

  Service, vedligeholdelse og reparation holder dig og din bil kørende og holder samtidig din bil er fuldt vedligeholdt. Alle omkostninger for service og reparationer er inkluderet i den månedlige ydelse.

  Forsikring og ulykkesstyring

  Vi beskytter dig og dit køretøj: Arval tilbyder dig forskellige dækningsmuligheder, fra tredjepartsansvar til fuld beskyttelse og personskade.

  Brændstofkort

  Lær dine brændstofomkostninger og overvåg dit forbrug uden administrativt besvær.

  Salg og leaseback

  Hvis du allerede ejer en bil, kan du sælge den til os og lease den tilbage. Du frigiver kontanter og får et komplet udvalg af tjenester oveni.

  Arval Digital - My Arval

  My Arval giver rapportering og data, der hjælper dig med at forbedre, hvordan du bruger din bil.

  Grøn ejer afgift

  Grøn ejer afgift er inkluderet i den månedlige ydelse.

 • Standarder
  CO2 (g / km) 0
  Døre 5
  Energitype Elektrisk
  Transmission Automatisk
 • Udstyr
  19" alufælge
  Elektronisk bagklap
  Assistentpakke Tour
  MMI Navigation
  Audi Sound System
  Audi Smartphone interface
  Komfortklimaanlæg 4-zoner
  360 graders omgivelseskamera
 • testimonial

  Special indretning

  Jeg tog kontakt til Arval da vi skulle bruge en varevogn mere til firmaet. De havde en løsning hvor jeg kunne få den indrettet efter behov. Alt gik som Martin sagde, og jeg er top glad for løsningen.
  Steffen
 • SME

  Alt samlet ét sted

  Jeg havde ikke den store erfaring med leasing da jeg kontaktede Arval første gang - de formåede herefter at guide mig igennem leasing vs køb. Jeg har valgt Arval da de altid er hjælpsomme, og jeg har samlet alt økonomi samlet ét sted. De tager sig simpelthen af alt, service, vedligeholdelse og selv dækskifte. Det er let og bekvemt! Jeg anbefaler Arval til alle som vil lease.
  Jesper
 • testimonial

  Altid god service!

  For at være ærlig, så var jeg i starten lidt skeptisk da vi blev bedt om at fremvise regnskab for at blive godkendt. Jeg er dog glad for at vi gennemgik processen i dag. Vi har helt klart den bedste leasing levenrandør på market! De er altid løsningsorienteret når man ringer til dem. Tak Arval!
  Peter