Hybrid

Mercedes-Benz GLC 300 E 4MATIC auto 5d

Hybrid
300 E 4MATIC auto 5d

Beskrivelse af Mercedes-Benz GLC

Hos Arval er det vigtigt for os, at vores løsninger giver dig fleksibilitet, pålidelighed og at vi kan hjælpe dig med, at holde omkostningerne under kontrol. Vi tilbyder operationel leasing, det giver vores kundekreds bestående af små-, mellemstore- og større internationale virksomheder skræddersyede erhvervsleasing, som giver dem klare fordele for deres mobilitet og flådestrategi. Operationel erhvervsleasing hos Arval betyder at alt er inklusiv, herunder vedligeholdelse. Arval påtager sig også alle de risici, der er forbundet med flådestyringen.

 • 6 tjenester inkluderet
  Service, vedligeholdelse og reparation

  Service, vedligeholdelse og reparation holder dig og din bil kørende og holder samtidig din bil er fuldt vedligeholdt. Alle omkostninger for service og reparationer er inkluderet i den månedlige ydelse.

  Forsikring og ulykkesstyring

  Vi beskytter dig og dit køretøj: Arval tilbyder dig forskellige dækningsmuligheder, fra tredjepartsansvar til fuld beskyttelse og personskade.

  Brændstofkort

  Lær dine brændstofomkostninger og overvåg dit forbrug uden administrativt besvær.

  Salg og leaseback

  Hvis du allerede ejer en bil, kan du sælge den til os og lease den tilbage. Du frigiver kontanter og får et komplet udvalg af tjenester oveni.

  Arval Digital - My Arval

  My Arval giver rapportering og data, der hjælper dig med at forbedre, hvordan du bruger din bil.

  Grøn ejer afgift

  Grøn ejer afgift er inkluderet i den månedlige ydelse.

 • Standarder
  CO2 (g / km) 46
  Km / L 50
  Døre 5
  Energitype Hybrid
  Transmission Automatisk
 • Udstyr
  ARTICO kunstlæder
  Multifunktionssportsrat i nappalæder
  Interiør lyspakke
  LED high performance forlygter
  4-vejs lændestøtte
  18" letmetalfælge
  MBUX multimedia system
  MBUX advanced funtions
  Fartpilot
  Parkeringspakke med bakkamera
 • testimonial

  Special indretning

  Jeg tog kontakt til Arval da vi skulle bruge en varevogn mere til firmaet. De havde en løsning hvor jeg kunne få den indrettet efter behov. Alt gik som Martin sagde, og jeg er top glad for løsningen.
  Steffen
 • SME

  Alt samlet ét sted

  Jeg havde ikke den store erfaring med leasing da jeg kontaktede Arval første gang - de formåede herefter at guide mig igennem leasing vs køb. Jeg har valgt Arval da de altid er hjælpsomme, og jeg har samlet alt økonomi samlet ét sted. De tager sig simpelthen af alt, service, vedligeholdelse og selv dækskifte. Det er let og bekvemt! Jeg anbefaler Arval til alle som vil lease.
  Jesper
 • testimonial

  Altid god service!

  For at være ærlig, så var jeg i starten lidt skeptisk da vi blev bedt om at fremvise regnskab for at blive godkendt. Jeg er dog glad for at vi gennemgik processen i dag. Vi har helt klart den bedste leasing levenrandør på market! De er altid løsningsorienteret når man ringer til dem. Tak Arval!
  Peter