Hyundai - Private Lease

Description

Med base i Sydkorea blev Hyundai grundlagt i 1967 og udgør sammen med Hyundai Motor Group. Som én af verdens største bilproducenter, er de kendt for pålidelighed og overkommelige priser. Og med en fem års ubegrænset kilometergaranti som standard, har du ro i sindet velvidende, at hvis det værste skulle ske, vil du være dækket.

Arval Background

Vi har desværre ingen tilgængelige tilbud lige nu

Du kan ringe til os for, at få mere information og bestille denne bil.

 

Ring til vores Account team på +45 70 26 50 60

Mandag til torsdag fra 8.00 - 17.00

Fredag fra 8.00 - 16.00

Ring til vores Account team på +45 70 26 50 60 Se andre tilbud her
Extra Text Layer

UANSET DIN LIVSSTIL OG BUDGET, HAR HYUNDAI ET BREDT UDVALG AF MODELLER FYLDT MED INNOVATIV TEKNOLOGI DER PASSER TIL DIG.

Der findes et udvalg af hatchbacks - fra i10 4-dørs city supermini til i20 lille familie hatchback og i30 mellemstor familiebil, som fås i hatchback estate (Tourer) og coupé (Fastback) versioner. I40 er endnu mere rummelig og kan bestilles som en saloon eller en estate (Tourer).

For den miljøbevidste bruger er der en række modeller, der kombinerer avanceret teknologi med lavere eller nul-emissioner. IONIQ er en ny serie af familie saloon, der tilbyder et valg af en selvopladende hybrid, en plug-in hybrid eller 100% elektrisk. Og den prisvindende NEXO brændstofcelle-SUV producerer nul-emissioner uden at gå på kompromis med rummelighed, stil og bekvemmelighed.

For dem, der har brug for lidt mere plads, har Hyundai et bredt udvalg af SUV'er, crossovers og MPV´er. I den mindre ende af skalaen har den karakteristiske KONA et udvalg af 2-hjulet eller 4-hjulet, og der er endda en elektrisk version. Dernæst er den kompakte Tucson SUV, mens Sante Fe er en stor familie 4x4, der leveres med syv sæder som standard. I800 er det største køretøj i Hyundai's gruppe, der leverer både komfort og bekvemmelighed og er i stand til at transportere 8 personer såvel som bagage. Og hvis alt dette ikke er nok, har Hyundai på det højtydende marked sit 'N' undermærke. Født på racerbanen og konstrueret til at køre sjovt, er i30 hatchback og coupé samt Tucson alle tilgængelige som sportslige 'N' versioner.

Hvorfor leasing hos Arval?

tools solid

Service og vedligeholdelse

Privatleasing hos Arval er altid inklusiv service og vedligeholdelse.

car crash solid

Attraktiv forsikring

Med privatleasing hos Arval, har du mulighed for at til vælge en attraktiv aftale om forsikring.

Handshake-regular

En betroet privatleasing partner

Arval er datterselskab af BNP Paribas, som er en af verdens største banker.

heart regular

Vi tager vare om dig

Vores supportteams tager sig tid til at forstå dig og dine behov.