Om Arval

ARVAL ER EKSPERTER I OPERATIONEL ERHVERVSLEASING

Arval har 38 medarbejdere i Danmark, som sammen med vores 7.000 internationale kollegaer arbejder for at servicere jeres flåde.

Arval* er grundlagt i 1989 og ejes af BNP Paribas. Arval er specialiseret i full-service erhvervsleasing af firmabiler og tilbyder sine kunder – såvel store som små og mellemstore virksomheder – skræddersyede løsninger, der optimerer deres ansattes mobilitet og outsourcer den risiko, der er forbundet med flådehåndtering. Ekspertbistand og servicekvalitet er kendetegnende for Arval, og den gode service tilbydes i 29 lande af mere end 7.000 ansatte. Arval indgår i en verdensomspændende alliance med Element, Nordamerikas største virksomhed inden for flådeadministration, og i slut 2019 havde Arval en samlet leasing flåde på over 1.298.404 biler på verdensplan.

*Arval er datterselskab af BNP Paribas og en del af koncernens kerneforretning, Retail Banking. Retail Banking er et verdensomspændende netværk af detailbanker, der tilbyder specialiserede finansielle ydelser og spiller en central rolle i koncernens internationale ekspansion.

Left column

MISSION

Vores mission er at levere et komplet udvalg af leasing-løsninger til alle virksomheder, uanset størrelse.

Arval giver jer ikke bare, hvad I beder om, men også hvad I altid har ønsket jer. Siden vores første dag i branchen for et kvart århundrede siden har det været vores mission at levere så omfattende service og rådgivning om erhvervsleasing, at I ikke længere behøver at tænke på administrationen af jeres firmabiler. Erfaringen har vist os, at virksomhederne har brug for en løsning til deres flådeadministration, der er helt igennem effektiv, gennemsigtig og omhyggelig. Vi leverer på alle punkter – og tilstræber altid at give jer endnu mere.

Right column

LØFTE

Hos Arval har vi hver dag som mål at leve op til, hvad vi lover, og om muligt levere endnu mere.

Når I indgår en aftale med Arval, får I et team af engagerede, professionelle og motiverede medarbejdere, der er eksperter i leasing og flådestyring, og som arbejder for at gøre det nemmere for jer at tilbyde jeres medarbejdere firmabil.

ARVAL: EN SOCIALT ANSVARLIG VIRKSOMHED

Fieldsandmountains

VORES ØKONOMISKE ANSVAR

Vi hjælper vores kunder med, at træffe de rigtige valg vedrørende Total Cost of Ownership (TCO), delebiler og puljeadministration.

VORES SOCIALE ANSVAR

Vi rådgiver kunder og hjælper dem med, at udarbejde en bilpolitik, som er fornuftig og rimelig over for både kunde og brugere.

VORES MEDBORGERANSVAR

Vi tilbyder træning i sikkerhed og identificerer brugere, som kan være i risikogruppen. Samtidig sørger vi for, at alle vores biler er korrekt vedligeholdt og forsikret.

VORES MILJØANSVAR

Arval er ISO-14001-certificeret i miljøledelse og vi anbefaler biler på baggrund af CO2-udledninger. Vi tilbyder også kurser i miljørigtig kørsel.

Left column
MyArvalmobile
Right column

My Arval Mobile

Vores mål er at give dig de bedste redskaber til at gøre dit liv lettere. Derfor har vi lanceret My Arval Mobile-app’en.

I app’en har du alle de services, der er inkluderet i din kontrakt, lige ved hånden. Den giver dig nem adgang til oplysninger om dit køretøj og klare instruktioner for de næste skridt, når din kontrakt er ved at udløbe. My Arval Mobile giver dig blandt andet direkte adgang til alle vigtige oplysninger om din bil; en oversigt over de nærmeste værksteder; mulighed for at gemme alle beskeder og dokumenter, du modtager fra Arval; direkte kontakt med Arval gennem e-mail, telefon eller chat.

My Arval Mobile kan downloades til Android og iOS.