Leasing eller køb

Leasing eller køb: Hvorfor er leasing bedre?

Det er både dyrt og tidskrævende at købe bil eller varevogn.  Lad Arval styre din bilflåde, og bliv herre over dit budget. Vi gør dig fri for alle bekymringer og risici ved at eje et erhvervskøretøj. 

 • VÆRDI TIL DIN VIRKSOMHED

  Arvals full-service-leasing lader dig køre i en moderne bil eller varevogn, mens du samtidig drager fordel af konkurrencedygtige priser – uden at du skal bekymre dig om vedligeholdelsesomkostninger eller værdiforringelse. Servicering og vedligeholdelse, ulykker og forsikring eller hvad med montering af specialistudstyr på leasingbilen? Det hele samles på en fast, månedlig faktura. Vi fjerner ganske enkelt alle dine risici og bekymringer.

  Leasing Køb
  Udskift din bil med få års mellemrum ✔️
  Alle services er inkluderet (link vs. services) ✔️
  Du ejer bilen ✔️
  Forudsigelige omkostninger Fast månedlig leasingpris Variable og skjulte omkostninger
 • SKAB STØRRE FORTJENESTE

  Vi ved, at mindre virksomheder taber tid på styringen af deres biler – og tid er lig med penge. Leasing med Arval giver dig mere tid til at drive din forretning. Alle de omkostninger, som tidligere var vanskelige at forudsige (såsom servicering og reparation), bliver nu blot til en fast, månedlig leasingpris. Derudover kan du få Arvals pakke af services med i prisen, herunder vejhjælp og dækskifte. Vi hjælper dig ganske enkelt med at holde din virksomhed på toppen og giver dig resultater på bundlinjen.

 • PROBLEMFRIT

  Du har brug for nogen, der får tingene gjort for dig. Med Arval får du støtte fra dedikeret kundeservice (landespecifikt) under hele din kontrakts forløb, og vi står altid klar til at hjælp 24/7. Alle services er inkluderet. Fokuser på din virksomhed, ikke dine biler og varevogne. 

 • SKRÆDDERSYET MOBILITET

  Udnyt det bedste tilbud, så du altid kan køre i en moderne og ny bil, der styrker dit brand-image. Du skal blot vælge imellem vores omfattende udvalg af biler, samt hvor lang tid og hvor mange kilometer du ønsker at køre. Herefter kan du køre væk i det ønskede køretøj til en fast pris. Du kan igennem hele løbetiden tilpasse din kontrakt, så den altid passer til dine behov. Ejerskab forringer dit køretøjs – og muligvis din virksomheds – værdi, efterhånden som det bliver ældre. Med leasing er der ingen begrænsninger.

 • TIDSBEGRÆNSET ELLER LÆNGEREVARENDE ANVENDELSESBEHOV?

  Vores tidsbegrænsede lejemulighed, der er rettet mod midlertidigt ansatte medarbejdere, sæsonbestemt arbejde eller korte projekter, lader dig vælge en lejeperiode, som passer præcist til dine formål. Selv hvis du kun ønsker at skifte køretøjer regelmæssigt, skal du blot vælge en køretøjskategori samt varighed (fra 1 til 24 måneder), og et køretøj af høj kvalitet vil være dit på ingen tid.

  Hvis du har brug for en bil i en længere periode, skal du vælge langtidsleasing: Skræddersyede tilbud om leasing af biler og varevogne, der i to til fem år lader dig lease præcis den bil, du ønsker (som endda udstyres med logo og tilpasses dig). 

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil