Road DK 03

Operationel leasing af firmabil

Hos Arval tilbyder vi operationel leasing af forskellige former for køretøjer, både almindelige biler samt varevogne. Du kan derfor lease din næste firmabil hos os.

Men hvad er operationel leasing egentlig for en størrelse?

Måske har du før hørt om finansiel og operationel leasing. Leasing af firmabiler hos Arval foregår via operationel erhvervsleasing, og det er smart for både dig og din virksomhed.

Hvis du ønsker at lease en ny bil til dit firma, kan du her blive lidt klogere på, præcis hvad det er for en slags leasingydelser, som Arval tilbyder sine kunder, og hvad det er for nogle fordele, der er ved operationel erhvervsleasing.

Den bedste problemfri mobilitetsløsning til din virksomhed!

Den bedste værdi for din virksomhed

Gør den bedste handel for din virksomhed, og kør i en ny bil uden at frygte, at dens værdi bliver forringet.

Skab større fortjeneste

Optimer din likviditet via en fast månedlig rate. Du kan nemt forudsige dine udgifter og er helt fri for overraskelser.

Problemfrit

Alle services er inkluderet, så du kan fokusere på din virksomhed og spare tid.

Skræddersyet mobilitet

Vælg mellem et stort udvalg af mærker og modeller af høj kvalitet, og skræddersy derefter service-varigheden og kilometertallet til dine behov.

6 services inkluderet i alle vores tilbud

6 services inkluderet i alle vores tilbud


Hvad er fuld operationel leasing?

Den operationelle form for leasing, som Arval tilbyder, er en meget almindelig form for erhvervsleasing for både virksomheder og professionelle. Du må endelig ikke forveksle denne type leasing med finansiel leasing. Der er nemlig forskel på, hvad en leasingaftale indeholder, alt efter om du leaser din firmabil via operationel eller finansiel leasing.

Hvis du foretager operationel leasing af bil, er alle operationelle omkostninger inkluderet, herunder afskrivninger, service, forsikring, afgifter og dæk. Du får altså alle omkostninger inkluderet i din leasingaftale, og du skal ikke bekymre dig om eventuelle udgifter til hverken forsikring eller service.

Hos Arval tilbyder vi operationel leasing på alle typer af firmabiler, hvilket dermed betyder, at du kan lease mange forskellige typer af biler med både fuld finansiering og service. En af de største fordele ved operationel leasing er, at du ikke skal bekymre dig om større risici, såsom restværdien eller omkostninger for vedligeholdelse. Dette er fuldt dækket i din leasingaftale. Med operationel leasing hos Arval er ydelsen på din firmabil den samme hver måned.

Tag et kig på vores vores attraktive leasingtilbud.

 

Derfor vil du og din virksomhed klare det bedre med fuld operationel leasing

Der er rigtig mange fordele ved leasing af bil, som du bør tage med i dine overvejelser, når du tænker på, hvorvidt du skal købe eller lease din næste firmabil. Hvis du beslutter dig for at lease en firmabil, er det næste, du skal overveje, om du vil foretage finansiel eller operationel erhvervsleasing.

Hos Arval mener vi, at den operationelle form for leasing er en rigtig god måde at foretage leasing på. Der er nemlig mange fordele forbundet med operationel erhvervsleasing. For at hjælpe dig lidt på vej i din beslutningstagen giver vi dig her et par af de fordele, der er særligt gode ved at lease firmabiler via operationel leasing.

Økonomiske fordele:

 • Arval påtager sig alt potentielt tab ved afskrivningen af din firmabil.
 • Dine samlede omkostninger er lavere, end de vil være ved en finansiel leasing eller ved bilkøb.
 • Dine omkostninger er faste og derfor forudsigelige.
 • Du behøver ikke at foretage en udbetaling.

Komfort og fleksibilitet:

 • Din firmabil koster dig ingen anstrengelser.
 • Du vælger firmabil, udstyr og kilometertal, og alt bliver inkluderet i kontrakten efter dine individuelle behov.
 • Du kører altid i en ny firmabil.
 • Du vil have en personlig kontakt hos Arval.

Der er derfor mange fordele ved leasing, og der er særligt mange fordele ved operationel leasing. I et økonomisk aspekt er operationel erhvervsleasing simpelt, nemt og smart. Desuden får du via denne type af leasing både stor fleksibilitet og effektivitet.

Arval sørger for, at du altid kan holde dig på farten i en ny bil, hvis kvalitet er i top, og som er udstyret efter dine behov. Skulle du opleve problemer med bilen, vil du ikke blive pålagt yderligere omkostninger, og er det nødvendigt at sende bilen til reparation, står Arval til rådighed med en lånebil.

Når du vælger operationel leasing hos Arval, sparer du både tid og penge på din nye firmabil. Du kan holde kontrol over din bilflåde, og du er garanteret, at alt er håndteret for dig. Udover det bærer du ingen risici, hvilket er en store lettelse.


Spar tid med operationel erhvervsleasing

Administrative opgaver såsom analyser og rapportering er altid tidskrævende. Det er Arval klar over, og derfor tilbyder vi som leasingvirksomhed at klare alt dette for jer for alle jeres køretøjer, og med alt hvad dette indebærer. På den made kan du udelukkende koncentrere dig om din forretning.

Operationel leasing skal ikke være en byrde, der gør driften af din virksomhed besværlig. Det skal snarere være en hjælpende hånd til alle de virksomheder, der har brug for hjul under sig, for at virksomheden kan holde sig kørende. Det er derfor, Arval ønsker at hjælpe med at håndtere de administrative opgaver.

 

Spar penge på din erhvervsleasing og firmabil

På grund af Arvals stordriftsfordele drager du som virksomhed fordel af Arvals aftaler med leverandører. Selvom du tænker, at operationel erhvervsleasing ikke er noget for dig, fordi du har nok kapital i din forretnings selvfinansiering, så er et samarbejde med Arval alligevel en stor fordel for dig. Ved at samarbejde med Arval kan du finansiere dine egne biler, men stadig drage store fordele af Arvals leasingservices.

Har du brug for råd? Du kan altid komme i kontakt med os på 70 26 50 60 eller retail@arval.dk.

De valgte Arval til deres arbejde

Offer Type (field_offer_type)
 • Special indretning

  Jeg tog kontakt til Arval da vi skulle bruge en varevogn mere til firmaet. De havde en løsning hvor jeg kunne få den indrettet efter behov. Alt gik som Martin sagde, og jeg er top glad for løsningen.
  Steffen
 • Altid god service!

  For at være ærlig, så var jeg i starten lidt skeptisk da vi blev bedt om at fremvise regnskab for at blive godkendt. Jeg er dog glad for at vi gennemgik processen i dag. Vi har helt klart den bedste leasing levenrandør på market! De er altid løsningsorienteret når man ringer til dem. Tak Arval!
  Peter
 • Hvad kan vi hjælpe med?
  Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

  HVORFOR ARVAL?

  ARVAL:

  Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

  VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

  Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

  VI VISER TILLID:

  Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

  FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

  Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil