Bliv en del af Arval

Bliv Arval Partner

Arval er et af de største full-service-leasingselskaber i verden og en del af BNP Paribas. For at dække 29 nationer og servicere over 1,3 millioner køretøjer er vi afhængige af et stærkt netværk af forretningspartnere, serviceleverandører og forhandlere. Vi søger at støtte vores kunder med omhu, ekspertise og service af høj kvalitet. Ved at blive Arval-partner forpligter du dig til disse fælles værdier. Sammen kan vi skabe det vindende tilbud.

BLIV PARTNER MED ARVAL

Forretningspartnere

Forretningspartnere

Udvid vores netværk og øg din omsætning. Gå i partnerskab med Arval.

Som en af Arvals forretningspartnere kan du sætte os i forbindelse med nye potentielle erhvervskunder. Du kan være en bilforhandler, et mæglernetværk eller et andet salgsteam – men i alle tilfælde deler du vores engagement for kvalitet og en passion for kundeservice af højeste kvalitet.

Læs mere
Handel med biler

Handel med biler

Få adgang til professionelt vedligeholdte, nyere køretøjer via vores dedikerede værktøj.

Læs mere

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Offer Type (field_offer_type)
 • Alt samlet ét sted

  Jeg havde ikke den store erfaring med leasing da jeg kontaktede Arval første gang - de formåede herefter at guide mig igennem leasing vs køb. Jeg har valgt Arval da de altid er hjælpsomme, og jeg har samlet alt økonomi samlet ét sted. De tager sig simpelthen af alt, service, vedligeholdelse og selv dækskifte. Det er let og bekvemt! Jeg anbefaler Arval til alle som vil lease.
  Jesper
 • Altid god service!

  For at være ærlig, så var jeg i starten lidt skeptisk da vi blev bedt om at fremvise regnskab for at blive godkendt. Jeg er dog glad for at vi gennemgik processen i dag. Vi har helt klart den bedste leasing levenrandør på market! De er altid løsningsorienteret når man ringer til dem. Tak Arval!
  Peter
 • Hvad kan vi hjælpe med?
  Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

  HVORFOR ARVAL?

  ARVAL:

  Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

  VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

  Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

  VI VISER TILLID:

  Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

  FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

  Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil