Hvem er Arval?

Om Arval

Arval har 44 medarbejdere i Danmark, som sammen med vores 7.000 internationale kollegaer arbejder for at servicere jeres flåde.

Arval* er grundlagt i 1989 og ejes af BNP Paribas. Arval er specialiseret i full-service erhvervsleasing af firmabiler og tilbyder sine kunder – såvel store som små og mellemstore virksomheder – skræddersyede løsninger, der optimerer deres ansattes mobilitet og outsourcer den risiko, der er forbundet med flådehåndtering. Ekspertbistand og servicekvalitet er kendetegnende for Arval, og den gode service tilbydes i 29 lande af mere end 7.000 ansatte. Arval indgår i en verdensomspændende alliance med Element, Nordamerikas største virksomhed inden for flådeadministration, og i slut 2019 havde Arval en samlet leasing flåde på over 1.298.404 biler på verdensplan.

* Arval er datterselskab af BNP Paribas og en del af koncernens kerneforretning, Retail Banking. Retail Banking er et verdensomspændende netværk af detailbanker, der tilbyder specialiserede finansielle ydelser og spiller en central rolle i koncernens internationale ekspansion.

 • OM ARVAL

  Arval er et grundlæggende medlem af Element-Arval Global Alliance, den længststående strategiske alliance i flådestyringsbranchen og den verdensomspændende leder med 3 millioner køretøjer i 50 lande. Inden for BNP Paribas hører Arval til Retail Banking-kerneaktiviteten.

 • VORES MISSION

  Vores mission er at levere et komplet udvalg af praktiske, effektive og fleksible leasing-løsninger til både private enkeltpersoner og virksomheder af enhver størrelse.

  Arval giver jer ikke bare, hvad I beder om, men også hvad I altid har ønsket jer. Siden vores første dag i branchen for et kvart århundrede siden har det været vores mission at levere så omfattende service og rådgivning om erhvervsleasing, at I ikke længere behøver at tænke på administrationen af jeres firmabiler. Erfaringen har vist os, at virksomhederne har brug for en løsning til deres flådeadministration, der er helt igennem effektiv, gennemsigtig og omhyggelig. Vi leverer på alle punkter – og tilstræber altid at give jer endnu mere.

 • VORES LØFTE

  Hos Arval lover vi ekspertrådgivning og professionel service, som vi hver dag har til mål at leve op til, for at tage os bedst muligt at vores kunder.

  Når I indgår en aftale med Arval, får I et team af engagerede, professionelle og motiverede medarbejdere, der er eksperter i leasing og flådestyring, og som arbejder for at gøre det nemmere for jer at tilbyde jeres medarbejdere firmabil.

 • VORES PRODUKT OG SERVICES

  Arval tilbyder et komplet sortiment af flådeleasingprodukter og -tjenester og vores produkter og services er skræddersyet for at skabe succes for vores kunder.

  Hvad enten du har brug for en bil en enkelt dag eller de næste fem år, giver Arvals løsninger dig fleksibilitet og pålidelighed og hjælper dig med at holde omkostningerne nede. Arval leverer fordelagtige løsninger på både kort og lang sigt. Vores langsigtede leasingløsninger giver klare fordele for din organisations mobilitets- og flådestrategi, men har du kun brug for leje af bil én enkelt dag, er vores innovative delebilsordning en oplagt løsning.

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil