Arval Background

Arval Privatleasing

Content

Tesla som privatleasing via Arval

Er du interesseret i privatleasing af Tesla Model Y eller Tesla Model 3? Se vores prisliste her

Bestil Tesla som privatleasing her

Privatleasing hos Arval er altid inklusive service og vedligeholdelse.

Privatleasing af bil til konkurrencedygtige priser. Hos Arval finder du et stort udvalg af leasingbiler til private.

Privatleasing

Inden for de seneste år har der været en stigende interesse inden for privatleasing - og med god grund. Leasing af en bil til privat brug er nemlig både nemt og ligetil, når dit daglige kørselsbehov skal dækkes på en økonomisk forsvarlig måde. Hos Arval har du mulighed for at vælge imellem et stort udvalg af biler, og en leasingaftale, der kan skræddersys til dine forventninger til leasing af din næste bil.

Hos Arval tilbyder vi privatleasing til vores kunder, og vi er derfor eksperter i at give dig den bedste rådgivning på området. Derudover har vi altid et stort udvalg af biler til rådighed, så du kan vælge den bilmodel, der lever bedst op til dine behov i hverdagen - og som giver dig en høj grad af tryghed, når du er ude at køre.

Hvilken leasingbil passer til dit behov?

Vi tilbyder leasing af mange forskellige biler

Dit unikke behov i hverdagen er lige præcis det, vi tager fat på, når vi skal hjælpe dig med at finde frem til din fremtidige privatleasede bil.

Vi udbyder mange forskellige slags biler til billig privatleasing, og du kan bl.a. vælge bil ud fra følgende kriterier:

  • Benzin, diesel eller el? - om du er til benzin eller diesel afhænger bl.a. af, hvor meget du benytter dig af bilen til hverdag. Ligesådan forholder det sig med elbilen, hvor rækkevidden er helt afgørende for, hvilken type bil, du skal have. Ønsker du at opnå den bedste fleksibilitet i hverdagen, har du også mulighed for at lease hybridbiler, der kan give dig en god kombination af begge dele.  
  • Biltype - er du til en stor og rummelig station car, eller drømmer du om en lækker sportsbil, der kan give dig adrenalinens sus ude på landevejene? Når du vælger biltype, er det vigtigt at være opmærksom på størrelsen og den rummelighed, du kan få med i prisen.
  • Bilmærke - vi har et stort udvalg af bilmærker i forskellige prisklasser, så du kan få gavn af billig privatleasing, der ikke vælter dit økonomiske budget. Du kan se vores mærker lige her.

Har du nogle bestemte ønsker til din kommende bil? Vi står klar til at hjælpe dig med privatleasing af din nye bil, så du kan være sikker på at have glæde af den i mange år fremover. Vi tilbyder mange forskellige leasingperioder alt efter behov, og du kan derfor også vælge at lease din bil i kortere perioder, hvis det er det, der bedst passer til din hverdag.

Få mange fordele igennem privatleasing

Der er mange gode fordele ved at vælge leasing af din bil til privat brug:

  • En fast månedlig udgift - fremtidens transportbudget bliver pludselig mere overskueligt at tilrettelægge i og med, at du kan få dit køretøj til en fast månedlig udgift. Det giver tryghed i din privatøkonomi og mere luft til at bruge pengene på det, du har lyst til.
  • Service og vedligeholdelse inkluderet - igennem privatleasing har du inkluderet alle service- og vedligeholdelsesomkostninger, så du slipper for at stå med en dyr regning, når bilen pludselig skal på værksted. Det giver en øget budgetsikkerhed i din privatøkonomi.
  • Forsikring som tilvalg - du har mulighed for at tilvælge en attraktiv fuldt dækkende ansvars- og kaskoforsikring via vores eget forsikringsselskab, Greenval. Hermed opnår du en samlet løsning på din leasingbil samt forsikring, altså én samlet regning.
  • Stor fleksibilitet - er du i forvejen opmærksom på, at dine kørselsbehov vil ændre sig løbende i fremtiden? Med billeasing får du mulighed for at skifte din bil ud med jævne mellemrum alt efter behov og uden at skulle miste værdi på din eksisterende bil.
  • Undgå et stort værditab - et bilkøb er i og for sig en underskudsforretning, eftersom bilen over tid konstant mister sin værdi. Ved et fremtidigt salg vil du derfor unægteligt stå med et stort værditab - noget, som du ellers vil undgå, hvis du vælger at ty til privatleasing.
  • Få råd til en federe bil - når du vælger leasing af din bil, giver det dig en god mulighed for at vælge en lidt dyrere og bedre model, som du måske ellers ikke ville have råd til at købe kontant eller på afbetaling. På den måde kan leasing af din nye bil åbne op for, at du kan få råd til din drømmebil.
  • Økonomiske fordele - når du vælger privatleasing af din bil, slipper du for de renter og gebyrer, der følger med i pakken med et billån, og der er derfor endnu et økonomisk incitament til at vælge den løsning fremfor et traditionelt bilkøb.

Hos Arval tilbyder vi almindelig privatleasing, ligesom du også kan vælge at gøre brug af vores tilbud omkring leasing af bil med en lav udbetaling.

Det kan især være gavnligt for dig, der har brug for en bil her og nu, men måske ikke har mulighed for at lægge et særlig stort kontantbeløb til udbetaling.

Med denne type aftale er det derfor stadig muligt for dig at få dækket dit kørselsbehov hurtigst muligt.

Ønsker du rådgivning omkring leasing af bil til privat brug?

I dag findes der et hav af forskellige leasingaftaler til privatleasing af bil, og det kan derfor hurtigt virke uoverskueligt at skulle finde hoved og hale i dem alle sammen. Du behøver heldigvis ikke at sætte dig ind i dem alle sammen hver især. Hos Arval er vi nemlig eksperter inden for privatleasing, og vi kan derfor hjælpe dig med din nye leasingaftale.

Faktisk har vi hos Arval over 30 års erfaring inden for leasingbranchen, og vi har derfor om nogen et kendskab til de forskellige muligheder. Derudover har vi et bredt internationalt samarbejde med over 3 mio. af vores biler kørende rundt i 50 forskellige lande. Du kan derfor være helt sikker på, at du får en pålidelig og professionel samarbejdspartner, når du vælger at ty til vores leasingvirksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan komme et skridt tættere på leasing af din kommende bil.

Hvorfor leasing hos Arval?

tools solid

Service og vedligeholdelse

Privatleasing hos Arval er altid inklusive service og vedligeholdelse.

car crash solid

Attraktiv forsikring

Med privatleasing hos Arval har du mulighed for at til vælge en attraktiv aftale om forsikring.

Handshake-regular

En betroet privatleasingpartner

Arval er datterselskab af BNP Paribas, som er en af verdens største banker.

heart regular

Vi tager hånd om dig

Vores supportteams tager sig tid til at forstå dig og dine behov.