Arval Background

Hvad er privatleasing?

Content

Du kender helt sikkert allerede nogen i din omgangskreds, der gør brug af privatleasing - og som måske ovenikøbet har været flittige brugere af leasingtjenesten igennem en længere periode.

Inden for de seneste år har der nemlig været en stigende interesse inden for leasing, der giver dig som privatforbruger masser af fleksibilitet og økonomiske fordele.

Hvad er leasing af en bil egentlig for en størrelse?

Hvordan fungerer privatleasing i praksis, og hvad er fordelene ved privatleasing fremfor bilkøb?

Det og meget andet kan du få svar på lige her på vores hjemmeside, hvor vi har samlet al relevant information om vores leasingtilbud.

Hvordan fungerer leasing af bil til privat brug?

Selvom du er stødt på begrebet før, så kan det være meget rart at få defineret det én gang for alle. Privatleasing går kort fortalt ud på, at du i stedet for at foretage et dyrt bilkøb i stedet kan lease en bil over 36 måneder, hvor du har mulighed for at tilvælge både forsikring, dækaftale og vejhjælp. Service og vedligeholdelse er altid inkluderet i prisen.

Men hvordan fungerer privatleasing i praksis, og hvilke leasingaftaler kan du vælge imellem?

Prisen på privatleasing afhænger af flere forskellige faktorer, der er værd at have med i dine overvejelser, inden du vælger en aftale inden for privatleasing af din bil:

  • Bindingsperiode - hos Arval tilbyder vi kontakter med løbetid på 36 måneder, men bindingsperioden er 12 måneder.
  • Udbetaling - hvad er betydningen af din udbetaling, når du skal lease din fremtidige bil? Hos Arval arbejder vi med forskellige beløb til udbetaling, for at tilpasse os markedets og dine behov bedst muligt.
  • Bilmodel - sidst men ikke mindst betyder den enkelte bilmodel naturligvis også noget for prisen på din leasingaftale. Bilens størrelse, klimaaftryk samt individuelle mærke er alt sammen noget, der er med til at præge din samlede pris.

Hos Arval har vi et stort udvalg af forskellige biler inden for privatleasing, så du kan udforske dine muligheder og finde inspiration til, hvorfor du skal vælge leasing af din næste bil fremfor et almindelig bilkøb. Privatleasing er bl.a. også en oplagt mulighed for at opgradere din eksisterende bil til en bedre udgave - fx en bil med forbedrede sikkerhedssystemer, ydeevne eller noget helt tredje, der kan leve op til dine personlige ønsker omkring, hvad din drømmebil skal kunne byde på.

 

Hvilken leasingbil passer til dit behov?

Hvad koster privatleasing igennem Arval?

Går du netop og regner på, hvorvidt privatleasing kan betale sig for dig i fremtiden? Hos Arval har vi over 30 års erfaring inden for branchen, og vi er derfor eksperter inden for alt, hvad der angår leasing. Vi kan derfor gøre dig klogere på, hvad privatleasing betyder for din privatøkonomi, hvilke unikke fordele, du får ved privatleasing samt hvad det vil koste dig at privatlease din fremtidige drømmebil. Med vores viden og dit kendskab til dine behov i hverdagen kan vi matche dig med en leasingaftale, der vil give dig optimal køreglæde i hverdagen.

Faktisk har vi hos Arval allerede over 3 mio. biler kørende på vejene i over 50 forskellige lande, og når du vælger os som din samarbejdspartner, kan du derfor se frem til et loyalt og pålideligt leasingfirma. Vores ekspertise og netværk i udlandet bidrager til, at du kan vælge imellem et stort udvalg af biler i den allerbedste kvalitet, der kombineret med knivskarpe priser på vores leasingaftaler forener det bedste fra to verdener.

Så hvad er der egentlig at vente på, inden du skal lease din drømmebil?

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om hvilke leasingaftaler og biler, vi kan tilbyde dig i den nærmeste fremtid.

Læs mere om privatleasingpriser her

Leasing vs køb - hvilke fordele er der ved privatleasing?

Når du vælger privatleasing som finansieringsmetode til dit daglige transportbehov, får du en lang række fordele med i købet.

Men hvad er det egentlig, du får ud af at vælge leasing af din fremtidige bil?

  • En fast, månedlig udgift - det bliver nemt at lægge fremtidens transportbudget, eftersom du får inkluderet alle dine transportudgifter under én fast pris. Du kan derfor se frem til at slippe for at skulle bekymre dig om dyre, uforudsete udgifter og i stedet bruge pengene på noget, der skaber værdi for dig i hverdagen.
  • Mulighed for at udskifte din bil efter behov - hvad er leasing af din nye bil værd, hvis dine behov løbende ændrer sig? Faktisk er leasing et genialt valg for dig, der ønsker maksimal fleksibilitet i hverdagen. Privatleasing giver dig nemlig mulighed for at skifte biler ud i takt med, at dine kørselsbehov ændrer sig - og helt uden dyre omkostninger i form af et værditab på bilen, som det ellers ville være tilfældet med et bilkøb.
  • Økonomiske fordele - mange spørger sig selv om, hvorvidt privatleasing overhovedet kan betale sig. Men faktisk følger der flere økonomiske fordele med, end man lige skulle tro i første omgang. Du slipper fx for gebyrer og udgifter forbundet ved at tage et billån, ligesom du også undgår et stort værditab på din bil, som er uundgåeligt ved ethvert fremtidigt salg.

Når du står i en situation, hvor du afvejer fordele ved leasing vs køb af din næste bil, kan det være en god idé at se nærmere på de mange leasingtilbud, som du finder her på vores hjemmeside. Her kan du blive klogere på, hvad privatleasing er for noget samtidig med, at du kan se nærmere på de enkelte aftaler og finde ud af, hvad de vil betyde for din økonomi i fremtiden.