My Arval

My Arval : Velkommen til vores digitale økosystem

Med My Arval træder du ind i en verden af kraftfuld, databaseret beslutningstagning, der giver dig den nødvendige indsigt i bilflåden – når du har behov for den.

Det har aldrig været lettere at analysere dine KPI'er køretøj for køretøj, land for land eller måned for måned. Alle nye Arval-kunder får automatisk adgang til My Arval-platformen med både online- og mobil-løsninger. Vores eksklusive softwaremuligheder inden for flådeadministration er designet til at være både omfattende og brugervenlige.

 • 1. Niveau 1: Nem flådeadministration

  Uanset om det drejer sig om billeasing, varevognsleasing, Arvals (afhængigt af lande) eller langtidsleje – og uanset om det er hos en anden udbyder – er My Arval designet til at sikre dig detaljeret indsigt lige ved hånden. Til både beslutningstagere og brugere leverer My Arval følgende niveauer af data: 

  My Fleet Status

  Daglig data om lokal drift, tilgængelig når som helst for at lette dine beslutninger i forbindelse med administrationen af din bilflåde.

  My Fleet Trends

  Et strategisk, månedligt rapporteringsværktøj til global flådeadministration, integrering af trends og KPI'er (Global Alliance-flåde, udgifter, brændstofforbrug og CSR-data)

  My Integral Fleet, ikke i alle lande

  En unik dataplatform med flere udbydere giver 360 º indsigt i din globale flåde og integrerer alle dine data i en brugervenlig platform med fuld compliance. 

 • 2. Niveau 2: Selvhjælp til DINE BRUGERE

  My Arvals digitale værktøjer hjælper chauffører med at håndtere problemer og løsninger selv og frigør tid for dine ledere. Når systemet er aktiveret, giver My Arval brugerne adgang til virksomhedens billejepolitik, køretøjskonfiguration og ordre-tracking når som helst. My Arval-mobilappen er også den foretrukne løsning til rapportering om uheld på vejen.  (Lande: Standardterm for "Rapporteringspakke" = My Arval)

 • 3. Flådeforståelse, der fører til flådehandling

  Når du skal administrere dine biler og kontrollere omkostninger overalt i verden, har du brug for et enkelt adgangspunkt. Med fuld dataanalyse giver My Arval dig en omfattende forståelse af alle mobilitetsløsninger på tværs af din virksomhed. Dette kan endda omfatte flådeforsikring og – for din forsikringspartner – en digital første underretning om tab, uheld eller tyveri.

  Med det digitale økosystem My Arval har du de data, du skal bruge til strategiske beslutninger, lige ved hånden.

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil