Arval Background

FAQ

Content

Se vores ofte stillede spørgsmål

Rich text

Du bedes tilmelde dine regninger til Arval til Betalingsservice. På den måde sikrer du, at din månedlige leasingydelse altid bliver betalt tiden, helt automatisk, og du undgår samtidig kedelige rykkere og gebyrer. 

Sådan gør du:

  1. Brug dette link
  2. Indtast dit CPR-nummer
  3. Indtast reg.nr og kontonr. til kontoen, du ønsker at betale regningerne fra
  4. Tast dit kundeidentifikationsnummer (DXXXXX). Du finder dit kundenummer nederst på din faktura. 
    (Bemærk! Det er vigtigt, at du sætter D foran selve nummeret. Hvis ikke du sætter D foran, vil din betaling fejle)
  5. Klik 'Tilføj aftale'
  6. Underskriv med MitID
  7. Aftalen bekræftes
Rich text

Ja, men da en leasingaftale er opbygget omkring en fast månedlig betaling, så kræver det dog en positiv kreditværdighedsvurdering, før aftalen indgås. Derfor vil vi også spørge dig om forskellige økonomiske oplysninger, f.eks. årsopgørelse og indkomstforhold.

Rich text

Ja, hos Arval er service og vedligeholdelse altid inkluderet i din privatleasingaftale. Vi har et stort netværk af specialister inden for reparation, service og vedligeholdelse af biler. Vores netværk dækker hele Danmark. Vi garanterer altid, at kvaliteten af det udførte arbejde lever op til reglerne på området.

Som leasingtager er du forpligtet til at overholde de foreskrevne serviceeftersyn og sikre, at de udføres på bilen, og at regelmæssig service- og vedligeholdelseseftersyn udføres på fabrikantens autoriserede værksteder eller på et værksted anvist af Arval.

Rich text

Ja, vi har vores eget forsikringsselskab og tilbyder en fuldt dækkende ansvars- og kaskoforsikring. Kontakt os på 7026 5060 for at høre mere om vores dækning.

Rich text

Ja, du har altid mulighed for at til vælge en dækaftale som en del af din privatleasingaftale. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte os på 7026 5060.

Rich text

Når du leaser hos Arval, er din bil altid dækket af fabrikantens garanti. Du har altid pligt til at passe godt på din leasingbil, så du kan levere den tilbage i pæn stand. Som fører af bilen er fx skrammer, ridser og lignende skader dit eget ansvar.

Rich text

Hvis du har forsikring som en del af din privatleasingaftale hos Arval, er du altid dækket ved skade. Du indberetter altid skader til Arval så hurtigt som muligt. Dette skal gøres telefonisk på 7026 5060, så vi har mulighed for at få afdækket alle områder af skaden med det samme.

Husk altid at få informationer på modpart, hvis andre er involveret. Informationer som policenummer fremgår, ligegyldig forsikring, altid på forsikringsattest.

Rich text

I tilfælde af hærværk, indbrud eller tyveri, hvor modparten er ukendt, skal du straks kontakte Arval. Du bedes også få potentielle vidners navn og adresse, hvis muligt. Tag om muligt et billede af situationen og / eller skaden. Dette kan forhindre en senere skyldsdiskussion.

Kontakt altid Arval direkte på 7026 5060.

Rich text

Er du forsikret hos Arval, så kontakt altid Arval med det samme på 7026 5060. Vi hjælper dig videre og sikrer, at alt bliver arrangeret for dig.

Hvis ikke du er forsikret hos Arval, bedes du kontakte dit ejet forsikringsselskab, som hjælper dig videre.

Rich text

Du skal altid medbringe din registreringsattest. Derudover skal du have downloadet appen, “rødt kort”.

Rich text

I tilfælde af mekanisk sammenbrud eller en skade, der bevirker, at du ikke kan køre, skal du ringe til Arval på 7026 5060.

Rich text

Vejhjælp er en tilvalgsservice, der findes både i Danmark og i udlandet. Har du tilvalgt vejhjælp som en del af din privatleasingaftale, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os på 7026 5060.

Rich text

Ja, du skal altid informere Arval for at sikre, at vi er i stand til at holde dig ajourført med oplysninger omkring din privatleasingbil.

Rich text

Da vi hos Arval er registreret som ejer af privatleasingbilen, holdes vi ansvarlige. Da du er registreret som bruger af bilen, så holdes du ansvarlig for at betale eventuelle bøder. Ring til os hvis du gerne vil vide mere 7026 5060.

Rich text

Når du returnerer din leasingbil, så beregner vi eventuelt overkørte kilometer til den aftalte sats pr. km. Du skal altid kontakte Arval, hvis du oplever, at dit kørselsbehov ændre sig.

Rich text

Fakturaen betales senest den første dag i måneden efter fakturadatoen. F.eks. skal en faktura, der blev udstedt den 10. august, betales senest den 1. september.

Rich text

Den første faktura på din privatleasingydelse inkluderer dagene fra bilens første registreringsdato til den sidste dag i måneden efter fakturadatoen. Du vil derfor kunne opleve, at din første betaling er højere end den aftalte månedlige leasingydelse.

Rich text

Uanset om leasingaftalen er indgået for en længere periode, kan du opsige leasingaftalen efter forløbet af 11 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, mod betaling af den aftalte leasingydelse i opsigelsesperioden. Vær opmærksom på, at har du en leasingaftale, hvor du har betalt en udbetaling, så refunderes den ikke ved opsigelse.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Så kontakt os her