Arval BMW series 5 leasing

Erhvervsleasing med Arval: Hold fokus på din virksomhed, vi tager os af alt andet!

Hvilken type bil har du brug for?


Erhvervsleasing biler

Erhvervsleasing med Arval

Hos Arval tilbyder vi nem og bekvem operationel leasing af erhvervsbiler. Med erhvervsleasing er det nemt og gnidningsfrit at få stillet en bil til rådighed, som du kan anvende til at løse alle dine erhvervsmæssige opgaver. Arval står til rådighed med et bredt udvalg af køretøjer, og vi er parate til at vejlede dig, så du får den bedst mulige løsning.

 

Et stort udvalg af biler og varevogne

Hos Arval har vi et stort udvalg af biler og varevogne. Når du benytter dig af en erhvervsleaset bil, spreder du leasingprisen over en længere periode, og dermed har du faktisk flere muligheder, end du måske lige tror. Når du benytter dig af erhvervsleasing hos Arval, får du altid leveret en fabriksny firmabil, der er bygget efter dine specifikationer.

Hos Arval tilbyder vi leasing af alle typer firmabiler:

  • Bybiler - Effektive og perfekte til at komme rundt i travle gader.
  • Hatchback - Større end bybilen, og den mest almindelige biltype du vil se på vejene.
  • Sedan - Meget populær biltype, normalt med en rummelig kabine til passagerer.
  • Estate / Stationcar - Har komforten ved en salon plus ekstra lastrum med en forlænget bagende.
  • SUV - Ikke længere bare et nyttekøretøj med det robuste udseende, den rummelige kabine og hævet højde. SUV'er er i dag et populært valg blandt bilister samt til erhvervsleasing.
  • Crossover - Ved at kombinere kroppen af ​​en hatchback og en SUV bliver crossover et af de mest fremtrædende køretøjer på vejen.
  • Varevogn - Bruges til transport af varer, værktøjer og mennesker. Fra pickups og små varevogne til høje varevogne med ekstra længde. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige version til netop din forretning.

Udover hvad du ser på vores hjemmeside, så kan vi levere ethvert køretøj, der er tilgængeligt på det danske marked.

 

Biler til ethvert formål

Fordi Arval kan levere alle typer af erhvervsleasede biler, kan vi også tilbyde biler, der passer til ethvert formål. Vores erhvervsleasing understøtter alle brancher, og du finder derfor nemt en bil hos os, som passer til det formål, du arbejder imod. Leasing af firmabil er både simpelt og effektivt med Arval.

Måske har du brug for en varevogn, så du kan transportere større varer til dine kunder eller mellem forskellige arbejdsstationer. Måske har du brug for en lille bybil, så du nemt og hurtigt kan komme omkring til diverse møder og aftaler i byen. Uanset hvad dit formål med leasing af firmabil er, så kan Arval hjælpe.

Erhvervsleasing har stor værdi for ansatte

Overvejer du at lease en eller flere firmabiler til din virksomhed, men er du endnu ikke helt sikker i din sag? For de ansatte i en virksomhed kan en firmabil gøre en stor forskel. Med nem adgang til et nyt og godt køretøj er de ansatte hurtigt på farten og kan dermed hente og bringe vigtige materialer, nå ud til alle kundemøder og samtidig have en bekvem arbejdsdag.

Erhvervsleasing er en investering i dit firmas effektivitet. Når akutte opgaver opstår, er firmabilen altid til rådighed, og du kan hurtigt få løst alle de problemer, der kræver, at du skal på farten.

 

Vi gør leasing af firmabil nemt!

Adgangen til en bil er afgørende inden for mange erhverv. Derfor skal alle have mulighed for nem leasing af bil. Hos Arval er vores mål at gøre erhvervsleasing så problemfrit som muligt. Det gør vi med et dedikeret hold af Account Managers og et servicecenter, der altid er online. Vi står klar til at hjælpe dig uanset, hvilke spørgsmål og ønsker, du brænder inde med. Med en bred vifte af prisvindende produkter kan vi altid finde den rigtige løsning, der er tilpasset dine behov.

Erhvervsleasing af biler skal ikke være besværligt, for faktisk er leasing til erhverv en rigtig simpel måde at sikre sig adgang til en bil på. I stedet for at skulle investere i en spritny bil med alt, hvad det indebærer, kan du ved hjælp af leasing af firmabil få adgang til din foretrukne bil i den periode, det passer dig.

 

Arval forklarer operationel leasing:

Operationel leasing er en populær type af erhvervsleasing. Det er en enkel måde for dig at komme bag rattet på et helt nyt køretøj. Ved leasing af bil til erhverv fordeler du omkostningerne, og du betaler dermed løbende for leasing af bilen. Desuden er det en fordel, at du altid ved, hvad din månedlige betaling vil være. Det aftaler vi nemlig med dig, når du leaser et køretøj hos os. Når du vælger at lease en firmabil, undgår du de betydelige investeringer, der følger med at købe en spritny bil. Hvis du ikke har behov for at eje en bil, kan det derfor sagtens betale sig at lease.

Operationel leasing er fleksibelt. Du kan vælge mellem et stort udvalg af biler og varevogne med en kontraktlængde og et kilometertal, der passer til dine behov. Yderligere produkter som vedligeholdelsespakker og forsikring kan også indbygges i din månedlige betaling.

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil