HUB Erhverv

Intuitive mobilitetsløsninger skræddersyet til dine behov

Seneste nyt

Greenfield for AMO post
20.07.2021

Ny undersøgelse: Danske virksomheder er klar til elbilisme

En ny undersøgelse sætter fokus på virksomheders parathed til at skifte benzin og diesel ud med el. Danske virksomheder har taget et bemærkelsesværdigt spring i retning af grøn omstilling.

Læs artiklen

Vores løsninger

5 Svar på dine vigtigste behov
Arvals kerneværdier er omhu, ekspertise og enkelhed. Vores tilgang til virksomhedens flådeløsninger er baseret på 5 søjler. Med Arval kan du uddelegere hele din flådeadministration til os, herunder brugerkommunikation. Dette fritager dig for en daglig byrde og frigør tid til at fokusere på din kerneforretning. Vores team af eksperter vil løbende analysere dine behov for flådeleasing og identificere de rigtige køretøjer og services til din virksomhed – uanset om behovet er mellemlang udlejning, langtidsleje eller elbiler. Det er Arvals opgave at forstå din opgave.

HVAD SIGER VORES KUNDER?

 • testimonial

  God service

  Når jeg ringer til Arval, så bliver der altid taget godt imod mig. Jeg har en følelse af, at der altid er styr på tingene. De ved i hvert fald altid hvilken bil jeg kører, og det føles trygt. Den hurtige og effektive service sørger for, at jeg altid kommer i kontakt med min Account Manager med det samme, eller den relevante person jeg skal tale med afhængig af ønske.
  Pernille
 • testimonial

  Fantastisk app

  Der gik lidt tid før jeg fik sat mig ind i My Arval appen, og har kun fortrudt jeg ikke har gjort det noget før. Der er virkelig gode selvbetjenings muligheder. Jeg kan se fleste oplysninger på min bil, værksteder jeg kan benytte og altid få direkte kontakt til Arval.
  Morten
 • testimonial

  Fleksibilitet

  Arval er altid tilgængelige, svarer hurtigt og yder samtidigt en god rådgivning - især i forbindelse med beregning af nye tilbud på biler. Som virksomhed er det rart med den fleksibilitet Arval yder - jeg kan faktisk ikke huske en situation hvor vi ikke har fundet en løsning på de udfordringer vi løber ind.
  Henrik
 • Hvad kan vi hjælpe med?
  Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

  HVORFOR ARVAL?

  ARVAL:

  Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

  VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

  Vores ekspert team hjælper dig med at opnå det bedste match

  VI VISER TILLID:

  Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt.

  FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

  Så står vi for resten, og sørger for at processen er let og ligetil.