Alfa Romeo - Private Lease

Description

Når du privatleaser en Alfa Romeo, får du en bil i topklasse, der vil give dig køreglæde på et højt plan og samtidig masser af kvalitet for pengene. Det populære italienske bilmærke forener et lækkert sporty design med en fantastisk performance.

Hos Arval, kan du privatlease en Alfa Romeo til privat brug. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor leasing, og derfor kan vi give dig optimal rådgivning om leasing af bilmærker i luksuskategorien.

 

 

Arval Background

Vi har desværre ingen tilgængelige tilbud lige nu

Du kan ringe til os for, at få mere information og bestille denne bil.

 

Ring til vores Account team på +45 70 26 50 60

Mandag til torsdag fra 8.00 - 17.00

Fredag fra 8.00 - 16.00

Ring til vores Account team på +45 70 26 50 60 Se andre tilbud her
Extra Text Layer

Alfa Romeo privatleasing

Mange fordele ved privatleasing af Alfa Romeo

Siden 1911 har Alfa Romeo været synonym med lækkert design, og det italienske look skinner tydeligt igennem. Bilens interiør og ydre linjer oser af kvalitet, og der er taget højde for enhver detalje, der samlet set giver dig en fantastisk køreoplevelse.

De typiske kendetegn for disse biler er:

  • Kompromisløshed - når du vælger en Alfa Romeo, kan du være sikker på at få en bil i absolut topkvalitet.
  • Brug af nye teknologier - den italienske bilproducent lægger stor vægt på at bruge de nyeste teknologier, der sikrer dig en optimeret og sikker kørsel.
  • Design i høj klasse - med snorlige linjer og et sporty udseende kan du altid kende en Alfa Romeo
     

Privatleasing af Alfa Romeo Giulia

En af vores mest populære modeller er Alfa Romeo Giulia, der har en helt række spændende features. Det gælder blandt andet AlfaLink affjedring, der sikrer en øget præcision og giver dig maksimal komfort under hele din køretur. Den ligelige vægtfordeling også er vigtig, fordi den sikrer, at bilen er i perfekt balance. Læg dertil et avanceret førerassistentsystem, der lever op til niveau 2 for automatisk kørsel.

Alt det - kombineret med et lækkert interiør og eksteriør i italiensk design - gør, at Alfa Romeo Giulia er en model, du bør have med i dine overvejelser, når du skal finde din næste leasing løsning.

 

En SUV i topklasse

Hvis du overvejer at lease en SUV, kan vi anbefale dig at se nærmere på vores Alfa Romeo Stelvio, som en mulighed for privatleasing. Det er en stilren SUV, der kombinerer komfort med en stærk performance, og det italienske design står skarpt både indvendigt og udvendigt. Alfa Romeo Stelvio kommer med en lang række features, der gør leasing til en luksusoplevelse, og gør det til en drøm at sidde bag rattet.

Sikkerheden er i top, og her kan vi blandt andet nævne det avancerede førerassistentsystem (ADAS), der giver sig udtryk i en aktiv køassistent, skiltegenkendelse, træthedsovervågning og meget andet. Læg dertil også et fantastisk infotainmentsystem med en 8’8 tommer touchskærm, der med widgets, giver dig masser af muligheder for en fantastisk køreoplevelse.

 

Hør mere om hvordan du kan privatlease en Alfa Romeo

Er du nysgerrig på at høre mere om dine muligheder for privatleasing af Alfa Romeo?

Hos Arval står vi altid klar til at give dig professionel rådgivning - både hvad angår de enkelte bilmodeller såvel som de mange leasingaftaler, du kan vælge imellem. For os er det helt afgørende, at du får den mest optimale løsning, der vil gøre dit arbejdsliv nemmere i hverdagen. Netop af den grund skræddersyer vi vores leasingaftaler, så du kan få allermest glæde af din Alfa Romeo privatleasing i fremtiden.

Som udgangspunkt tilbyder vi operationel leasing. Det betyder, at du også får service, reparation og vedligeholdelse inkluderet i den månedlige ydelse. Vores Alfa Romeo leasing priser varierer efter flere faktorer - fx på baggrund af bindingsperiode, dækningsgrader af forskellige forsikringer m.m. Hiv endelig fat i os så vi kan få en uforpligtende samtale om dine leasingmuligheder.

Hvorfor leasing hos Arval?

tools solid

Service og vedligeholdelse

Privatleasing hos Arval er altid inklusive service og vedligeholdelse.

car crash solid

Attraktiv forsikring

Med privatleasing hos Arval har du mulighed for at til vælge en attraktiv aftale om forsikring.

Handshake-regular

En betroet privatleasingpartner

Arval er datterselskab af BNP Paribas, som er en af verdens største banker.

heart regular

Vi tager hånd om dig

Vores supportteams tager sig tid til at forstå dig og dine behov.