Fiat - Private Lease

Description

Er du på udkig efter en ny bil, men er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge? Med Fiat privatleasing er du sikret en kvalitetsbil til en fornuftig pris. Her får du en fast månedlig ydelse med alle udgifter og afgifter inkluderet, så du slipper for uforudsigelige udgifter. Hos Arval har vi mere end 30 års erfaring inden for leasingbranchen, og derfor kan vi hjælpe dig godt på vej med rådgivning inden for Fiat privatleasing. Se vores modeller og priser nedenfor, så kan du meget snart få glæde af din nye Fiat.

Arval Background

Vi har desværre ingen tilgængelige tilbud lige nu

Du kan ringe til os for, at få mere information og bestille denne bil.

 

Ring til vores Account team på +45 70 26 50 60

Mandag til torsdag fra 8.00 - 17.00

Fredag fra 8.00 - 16.00

Ring til vores Account team på +45 70 26 50 60 Se andre tilbud her
Extra Text Layer

Fiat Privatleasing

Hvorfor overveje at privatlease en Fiat?

Fiat er en italiensk bilproducent, der eksporterer biler til hele verdenen. Du kender derfor helt sikkert også nogen, der enten ejer eller har ejet en Fiat. Den store udbredelse på verdensplan er en klar indikator for den kvalitet, brugervenlighed og ikke mindst prisvenlighed, der følger med, når du vælger Fiat privatleasing. Hos Arval har vi samlet vores udvalg af populære Fiat modeller, der er klar til privatleasing allerede i dag. Blandt vores biler kan du bl.a. vælge imellem flere forskellige:

  • Karosserityper - vælg imellem små og robuste bybiler eller store og rummelige station cars alt efter dine behov. Fiat tilbyder med sin alsidighed biler til ethvert formål.
  • Brændstofforbrug - biler fra Fiat fås både som traditionelle benzin- og dieselbiler, ligesom du også kan finde hybrid- og elbiler, hvis du ønsker en mere bæredygtig bil.

 

Med Fiat 500 privatleasing får du stor fleksibilitet

Fiat 500 er en populær model. Den klassiske Fiat 500 er en såkaldt 3-dørs mikrobil, der egner sig helt perfekt til dig, der blot ønsker en økonomisk bil, som kan få dig nemt og hurtigt fra A til B. Med Fiat 500 privatleasing kan du få opfyldt dit kørselsbehov til en billig pris, der giver dig plads og luft i transportbudgettet - og måske endda overskud til andre sjove ting og oplevelser.

 

Find gode priser på Fiat privatleasing gennem Arval

Hos Arval tilbyder vi operationel leasing af vores Fiat modeller. Det betyder også, at vi kan gå langt for at skræddersy for aftaler, så de passer bedst muligt til dig og dine unikke behov. Når du vælger Fiat privatleasing gennem Arval, kan du derfor se frem til flere gode fordele:

  • Reparation, service og vedligeholdelse inkluderet - du kan derfor se frem til et transportbudget, hvor uforudsete udgifter er noget, der snart vil høre fortiden til.
  • Stor fleksibilitet - Fiat erhvervsleasing giver dig mulighed for at udskifte din bil med jævne mellemrum, når dine behov ændrer sig. Det kan være du får brug for mere plads, eller at dit kørselsbehov har ændret sig. Du vælger også selv hvilken bindingsperiode, du ønsker i din aftale.

Har du spørgsmål til privat leasing af Fiat? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare alle dine spørgsmål vedrørende både de enkelte biler såvel som vores mange leasingaftaler. Vi har en stor passion for biler og gør altid en dyd ud af at sætte dine behov i centrum, så du ender med den helt rigtige bil.

Hvorfor leasing hos Arval?

tools solid

Service og vedligeholdelse

Privatleasing hos Arval er altid inklusive service og vedligeholdelse.

car crash solid

Attraktiv forsikring

Med privatleasing hos Arval har du mulighed for at til vælge en attraktiv aftale om forsikring.

Handshake-regular

En betroet privatleasingpartner

Arval er datterselskab af BNP Paribas, som er en af verdens største banker.

heart regular

Vi tager hånd om dig

Vores supportteams tager sig tid til at forstå dig og dine behov.