Nissan - Private Lease

Description

Er du på udkig efter en god og funktionel bil – måske endda en elbil? Nissan er pioner inden for elektriske køretøjer og en af de mest succesrige globale bilproducenter. Uanset hvilke præferencer og kørselsbehov du har, kan du helt sikkert finde en god løsning gennem Nissan privatleasing, som vi tilbyder her på siden. Hos Arval har vi forsynet både private- og erhvervskunder med leasingaftaler i over 30 år, og derfor kan vi hjælpe dig godt på vej med rådgivning og attraktive aftaler inden for Nissan privatleasing.

Arval Background

Vi har desværre ingen tilgængelige tilbud lige nu

Du kan ringe til os for, at få mere information og bestille denne bil.

 

Ring til vores Account team på +45 70 26 50 60

Mandag til torsdag fra 8.00 - 17.00

Fredag fra 8.00 - 16.00

Ring til vores Account team på +45 70 26 50 60 Se andre tilbud her
Extra Text Layer

Nissan privatleasing

Derfor falder valget ofte på Nissan leasing

Nissan er et anerkendt japansk bilmærke, der trækker tråde helt tilbage til 1914. I dag er Nissan en stor spiller i bilindustrien med mange populære modeller på markedet – blandt andet Nissan Qashqai og Nissan Leaf, der var den første reelle elbil, som faktisk kunne bruges som elbil. Bilerne fra Nissan er kendt for deres udsøgte kvalitet med sans for enhver detalje, ligesom Nissan også har været gode til at inddrage den nyeste teknologi til løbende at opgradere deres modeller. Med Nissan leasing kan du blandt andet lade dig imponere over innovative køre- og parkeringsassistenter, der kan gøre kørslen til en leg og øge din sikkerhed i trafikken.

 

De populære valg – Nissan Leaf leasing og Nissan Qashqai leasing

Skal din kommende bil være elbil, er Nissan Leaf leasing det oplagte valg. Nissan Leaf er en 100% elektrisk bil, der er blandt de bedst sælgende elbiler i verden. Nissan Qashqai er et andet poulært valg. Denne model har to år i træk formået at vinde titlen som årets bedste SUV og er desuden Danmarks mest populære SUV. Egentligt er Nissan Qashqai en såkaldt crossover, der krydser en klassisk SUV med rummeligheden i en station car, og modellen har yderligere mange fordele som:

  • Fantastisk ydeevne - denne model har et godt vejgreb, der sikrer en behagelig og sikker kørsel i forskelligt terræn. 
  • Lækkert design - både bilens interiør og eksteriør er gennemført ned til den mindste detalje, så du kan nyde dine køreturer både visuelt og komfortmæssigt.
  • Ny teknologi - med en effektiv inddragelse af nye, innovative løsninger, får du her masser af lækre køreassistentsystemer ved hånden. Systemerne kan agere ekstra øjne ude på vejen og gøre transporttiden i bilen mere afslappende og komfortable.

 

Vi hjælper dig gerne med at blive klogere på dine mulighed for Nissan privatleasing

Hos Arval tilbyder vi operationel leasing til privatkunder. Det betyder, at du får en lang række fordele, når du vælger Nissan privatleasing gennem os:

  • Reparation, service og vedligeholdelse er inkluderet – alt dette indgår i den faste, månedlige ydelse. Det sikrer dig et transportbudget, hvor du ikke behøver at frygte dyre uforudsete udgifter.
  • Undgå værditab på bilen - når du vælger Nissan privat giver det dig en øget fleksibilitet. Ændre dine behov sig, kan du udskifte din bil uden at stå tilbage med et stort værditab.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for Nissan privatleasing? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig den bedste vejledning forud for valget af din kommende Nissan. 

Hvorfor leasing hos Arval?

tools solid

Service og vedligeholdelse

Privatleasing hos Arval er altid inklusive service og vedligeholdelse.

car crash solid

Attraktiv forsikring

Med privatleasing hos Arval har du mulighed for at til vælge en attraktiv aftale om forsikring.

Handshake-regular

En betroet privatleasingpartner

Arval er datterselskab af BNP Paribas, som er en af verdens største banker.

heart regular

Vi tager hånd om dig

Vores supportteams tager sig tid til at forstå dig og dine behov.