Nissan - Private Lease

Description

En del af alliancen Renault-Nissan-Mitsubishi, den japanske bilproducent Nissan sælger biler under INFINITI- og Datsun-mærkerne samt en andel i Mitsubishi.

Arval Background
Extra Text Layer

EN PIONER INDEN FOR ELEKTRISKE KØRETØJER, NISSAN ER EN AF ​​DE MEST SUCCESRIGE GLOBALE BILPRODUCENTER.

Med en bred vifte af modeller at vælge imellem, uanset hvad du leder efter i din næste nye bil, er der sikkert en Nissan, der passer til dig. I den mindre ende af skalaen er den prisvindende Micra en praktisk fem-dørs hatchback, der er perfekt til byen. Nissans anden hatchback er Leaf, en 100% elektrisk bil, der er en af ​​de bedst sælgende elbiler i verden. Ved at gå videre til crossover-sektoren er Juke Nissans mest kompakte SUV, og med sin skæve udseende er også den mest karakteristiske.

Den stadig populære Qashqai har markedet for crossover i byer, mens X-Trail er en stor SUV, der har fordelen ved at være tilgængelig i både fem- og syv-sæders konfigurationer. En anden Nissan med masser af plads til passagerer er E-NV200 Combi, et 100% elektrisk personbilselskab, der er i stand til komfortabelt at transportere op til syv voksne, mens de producerer nul emissioner. En crossover af en anden art kommer i form af Navara, en pickup, der er i stand til at transportere en familie i komfort og stil, samtidig med at den kan prale af masser af lastrum og fremragende bugseringskapacitet. Hvis det er spænding og spænding, du er ude efter, Nissan skuffer ikke - vælg mellem Nissan 370Z to-personers sportskupé eller Nissan GT-R højtydende superbil.

Hvorfor leasing hos Arval?

tools solid

Service og vedligeholdelse

Privatleasing hos Arval er altid inklusiv service og vedligeholdelse.

car crash solid

Attraktiv forsikring

Med privatleasing hos Arval, har du mulighed for at til vælge en attraktiv aftale om forsikring.

Handshake-regular

En betroet privatleasing partner

Arval er datterselskab af BNP Paribas, som er en af verdens største banker.

heart regular

Vi tager vare om dig

Vores supportteams tager sig tid til at forstå dig og dine behov.