Internationalt

Element - Arval Global Alliance: Din globale flådeløsning

Gennem Element-Arval Global Alliance kan vi udvide vores globale rækkevidde og hjælpe dig med at harmonisere den eksisterende globale flåde.

Element-Arval Global Alliance administrerer mere end 3 millioner køretøjer i over 50 lande, og er verdens førende inden for flådestyring. Vi har erfaring, ekspertise og ressourcer til at understøtte din strategi på alle kontinenter. Ved at samarbejde med centrale internationale partnere, bilproducenter og leverandører kan du konsolidere flere lokale flådeservices til én, global kontrakt. 

 • UDVIDT GLOBAL DÆKNING

  Ved at dække over 50 lande har vi erfaring, ekspertise og ressourcer til at støtte din strategi ligegyldig størrelse - på alle kontinenter. Vores globale skala sammenlagt med vores centrale internationale partnerskaber gør det muligt for vores kunder at drage fordel af de bedste produkter og tjenester, ligegyldig hvor de befinder sig.

 • EKSPERTRÅD, UANSER HVOR DU BEFINDER DIG

  Vi har altid dedikerede eksperter til rådighed, på netop det sprog du taler, til proaktivt at levere strategisk indsigt og data når du har brug for det. Vores simple og direkte 'kontaktmodel' med lokal support hjælper dig med at sænke dine samlede omkostninger og styre din bilpolitik i den rigtige retning.

 • DIGITALT VÆRKTØJ

  Gennem vores globale Alliance kan du få adgang til flådedata fra hele verden og dermed opnå den perfekte KPI-sammenligning. Med vores fulde pakke af digitale værktøjer kan du få adgang til store mængder data som sikrer, at din flådestrategi leverer de forventede og målbare resultater den skal.

 • HARMONISERET OG OPTIMERET FLÅDESTYRING

  Med muligheden for at skalere jeres flådepolitik og ønskede tjenester får du det bedste fra begge verdener: en global flådepolitik med stor fleksibilitet. Vores høje 'Net Promoter Scores' demonstrerer tydeligt hvor meget vores erhvervskunder værdsætter Element-Arval Global Alliance.

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil