CSR-billede

Virksomheders sociale ansvar: En grønnere flåde

Arval kan understøtte din virksomheds skift til kulstoffattig mobilitet og samtidig tilbyde bedre forhold for dine medarbejdere. En ansvarlig flådeadministration skal håndteres med særlig fokus på virksomhedens sociale ansvar samt bæredygtighed. 

 • 1. ELBILER

  Vi kan foretage en 'SMART'-gennemgang af din bilflåde og analysere anvendelsen af denne, så vi derigennem identificerer de korrekte køretøjer til netop din virksomhed. Vi ser på køretøjernes størrelse, anvendelsen samt antal kørte kilometer og rådgiver om, hvorvidt el- eller hybridbiler kan hjælpe din virksomhed med at spare på omkostningerne og imødekomme jeres CSR-KPI'er. Vi tilbyder også lette elektriske erhvervskøretøjer. 

  Opladningsløsninger

  Arvals elbils-tilbud inkluderer hele infrastrukturen til opladning af køretøjer, og der er mulighed for at etablere opladere både ved virksomhedens kontor og brugernes hjem. Det betyder, at du altid vil have adgang til et tilstrækkeligt antal ladestationer – med registrering af brug og simple betalingsmetoder – præcist når din bilflåde behøver det.

 • 2. MOBILITET

  En bedre mobilitetsløsning styrker din virksomheds omdømme, når det gælder virksomhedens sociale ansvar. Hvis din virksomhed er på forkant med mobilitetsrevolutionen, vil den også ligge forrest i feltet for bæredygtighed. Flådeadministration er ikke længere kun lig med administration af biler eller varevogne.

  car-sharing

   

 • 3. MEDARBEJDERSIKKERHED

  Ved hjælp af vores Support Center kan vi gøre dine brugernes færden og sikkerhed til vores førsteprioritet. Callcentret er bemandet med specialister, der står klar til at hjælpe med enhver anmodning om servicering, vedligeholdelse og reparation; tilbyde hjælp i tilfælde af nedbrud eller rådgive om administration af forsikringer samt ulykker.

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspert team hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt.

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten, og sørger for at processen er let og ligetil.