Stor flåde

Løsninger til store flåder: Partnerskab for kvalitet

Et forhold, der understøtter din virksomhedsflåde, dine brugere og din forretningssucces. Vores højt uddannede kundeteam sikrer dig hurtige og pålidelige løsninger, og vores målinger sikrer de højeste kvalitetsstandarder igennem hele forløbet af vores partnerskab.


Administration af en stor bilflåde indebærer afstemning af virksomhedens samt brugernes behov med stigende finansielle og operationelle faktorer samt forventningerne til det sociale ansvar. Med Arvals løsninger til store flåder har du unikke og dedikerede eksperter ved din side, mens din forretning understøttes af data og gennemskuelige performance-målinger. Lad Arval fokusere på din bilflåde og dine brugere, så du kan fokusere på at lede din virksomhed.


Dit account team

Vores account team-struktur giver dig et team af eksperter, der fungerer som dit helt eget "mini-leasingselskab". Du ved altid præcist, hvem du skal kontakte: din helt egen account manager, indkøbsspecialist, dækspecialist, forsikrings- og ulykkesspecialist eller chaufførpleje-ekspert. Du får service-kontinuitet og vil kun have kontakt til ét enkelt team, som kender hele din flådehistorik.


Vores løsninger

5 svar på dine vigtigste behov
Arvals kerneværdier er omhu, ekspertise og enkelhed. Vores tilgang til virksomhedens flådeløsninger er baseret på 5 søjler. Med Arval kan du uddelegere hele din flådeadministration til os, herunder brugerkommunikation. Dette fritager dig for en daglig byrde og frigør tid til at fokusere på din kerneforretning. Vores team af eksperter vil løbende analysere dine eksisterende behov for flådeleasing og identificere de rigtige biler og services til din virksomhed – uanset om behovet er mellemlang udlejning, langtidsleje eller elektriske biler. Det er Arvals opgave at forstå din opgave.

Vores SMaRT-tilgang

Kun Arval tilbyder en SMaRT-tilgang, som fokuserer på dine mål for bæredygtig mobilitet og ansvarlighed (Sustainable Mobility and Responsibility Targets). Denne nye metode, der har taget føringen i omstillingen til grøn transport på tværs af Europa, kan hjælpe med at definere og implementere en strategi for energiomstilling af bilflåder. Vi fører dig igennem en trininddelt tilgang, der inkluderer defineret fremtidig mobilitet og flådestrategiske ambitioner, benchmarking ift. markedsdata samt vurdering af den nuværende flåde ift. CSR-KPI'er. Reduktion af din flådes CO2-aftryk med Arval er den SMaRTe tilgang.

 • The CFO

  The CFO

  "Min flådes størrelse gør det nødvendigt for mig at have adgang til mange forskellige indikatorer, så jeg kan holde øje med både omkostningerne og flådens performance. Strategiske og operationelle rapporter er tilgængelige online via My Arval-kontoen. Arval One Fleet-tilgangen giver os også en forenklet LLD-kontrakt, der er fælles for alle de lande, vi driver virksomhed i."

 • HR-chefen

  The Chief HR Officer

  "Det er vigtigt for os at have en lang række forskellige køretøjs- og mobilitetsmuligheder, så vi kan tiltrække de bedste medarbejdere. Og når de er blevet en del af virksomheden, er vores medarbejderes sundhed og sikkerhed af yderste vigtighed. Jeg er nødt til at føle mig sikker på, at der bliver taget godt hånd om alle mine medarbejdere, når de anvender et firmakøretøj. Mine medarbejdere skal oplæres, plejes og rådgives af  eksperter. Arval sikrer, at der er styr på det hele."

 • Afdelingschefen

  The Head of Department

  "Mine chauffører skal være så selvstyrende som muligt, så jeg ikke skal bruge al min tid på at tage mig af problemer med flåden. My Arval-mobilappen gør alt arbejdet for mig. Den informerer dem om de services, der er inkluderet i lejekontrakten, ligesom den finder værksteder og servicestationer via geolokalisering og indeholder en elektronisk tegnebog. Nu har jeg mere tid til at fokusere på afdelingsstrategien."

 • Den internationale flådeadministrator

  The International Fleet Manager

  "Jeg administrerer køretøjer fra hovedkontorer samt mange andre lande på tværs af Europa, og jeg forventer, at leasingselskabet er bekendt med vores behov og krav, uanset hvor vi befinder os. Arvals International Business Office Team står altid klar til at hjælpe os med administrationen af vores internationale flåde, uanset hvor og hvornår vi har brug for det."

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil