Bliv herre over dit budget

Vær herre over dit budget: Lad Arval tilføje værdi

Arval fjerner uforudsigeligheden ved at købe, vedligeholde og sælge biler og varevogne. Dine betalinger sker på fast basis og vil som regel være lavere, end hvis du betalte for hver omkostningspost separat. Vi fokuserer på dine biler og varevogne, så du kan fokusere på din forretning. 

Vores størrelse og forhold til bilproducenterne betyder, at vi kan anskaffe biler langt billigere, end det er muligt for individuelle virksomhedsejere. Vi sender besparelserne videre til dig og giver dig en omfattende pakke af services med i handlen. 

 • Den bedste værdi for pengene

  Som ejer af en mindre virksomhed har du ikke lyst til at belaste dit regnskab med et aktiv, som hele tiden falder i værdi – lad det stå i vores regnskab i stedet. Når vi har beregnet de månedlige omkostninger for din nye bil eller varevogn, behøver du ikke bekymre dig om at finde midlerne til at købe, vedligeholde eller videresælge den. I stedet samler vi disse driftsomkostninger og giver dig mulighed for at betale dem som én fast, månedlig udgift.

  Leasing Køb
  Alle services er inkluderet ✔️
  Forudsigelige omkostninger ✔️
  Spar tid på vedligeholdelse af bilen ✔️
  Fakturastyring Fast månedligt gebyr Variable afgifter
 • Reducer din risiko

  Arval hjælper dig med at få de biler, du behøver i din virksomhed, til at passe ind i budgettet. Du undgår store udbetalinger og slipper for løbende at  betale for service og vedligeholdelse. Du behøver heller ikke at bekymre dig om videresalgsomkostningerne, når du ikke længere skal bruge bilen. Derudover holder Arval dig kørende under hele kontraktforløbet, selv hvis der sker noget med bilen.

 • Skab større fortjeneste

  Vi tilbyder dig langt mere, end hvad du finder hos et lokalt udlejningsfirma eller en bilforhandler. Med Arval bliver omkostningerne til din bilflåde nemt overskuelige, så du får tid til det, du gør bedst: nemlig at drive din virksomhed. Drop køb og salg på det uforudsigelige brugtvognsmarked – vælg i stedet leasing hos Arval, og vi  klarer det hele for dig.

 • Tidsbegrænset eller længerevarende anvendelsesbehov?

  Vores tidsbegrænsede lejemulighed, der er rettet mod midlertidigt ansatte medarbejdere, sæsonbestemt arbejde eller korte projekter, lader dig vælge en lejeperiode, som passer præcist til dine formål. Selv hvis du kun ønsker at skifte biler regelmæssigt, skal du blot vælge en køretøjskategori samt varighed (fra 1 til 24 måneder), og en bil af høj kvalitet vil være dit på ingen tid.

  Hvis du har brug for et dedikeret køretøj i en længere periode, skal du vælge langtidsleasing: skræddersyede tilbud om leasing af biler og varevogne, der i to til fem år lader dig leje præcis det den bil, du ønsker (som endda udstyres med logo og tilpasses dig). 

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil