Elbil 2

Eksperthjælp: Elbiler

Elbiler er hastigt ved at blive en vigtig del af mange virksomhedsflåder. Arval tilbyder altomfattende løsninger, som både inkluderer ekspertrådgivning og flådesupport, der sikrer en problemfri overgang til elbiler. 

Elbiler har unikke fordele for din flåde:

___

Opfyld din virksomheds mål for sit sociale ansvar med et lavere klimaaftryk.

___

Sænk omkostningerne til vedligeholdelse af din flåde med elbiler.

___

Forbedr din flådes gennemsnitlige brændstoføkonomi.

___

Lavere parkeringsomkostninger og ingen trængselsafgifter.

 • ER ELBILER DET RIGTIGE VALG TIL DIN FLÅDE?

  Drift af elbiler og -varevogne er stadig nyt for de fleste, men de tilbyder et stort potentiale for din bilflåde. Omkostningerne til brændstof, servicering, vedligeholdelse og reparation reduceres betydeligt, hvilket medvirker til at gøre din virksomheds samlede ejerskabsomkostninger mere konkurrencedygtige. Arval kan tilbyde dig ekspertrådgivning om, hvornår elbiler vil være et fornuftigt valg for netop din virksomhed. Og derefter vil vi støtte dig i overgangen. Er du interesseret i at finde ud af, om elbiler kan være en gavnlig tilføjelse til din flåde og hjælpe virksomheden med at imødekomme sit sociale ansvar?

  Identificer potentialet for elektrificering 

  Arvals eksperter foretager en 'SMaRT'-gennemgang af din flåde, analyserer dens anvendelse af biler, køretøjsstørrelser og antal kørte kilomenter, ligesom de identificerer, hvor og hvornår en el- eller hybridbil  er det rette valg.

  Omfattende løsninger til opladning

  Arvals elbils-tilbud omfatter også hele infrastrukturen til opladning af køretøjer, som både kan opsættes ved virksomhedens kontor og chaufførernes hjem. Vi sikrer adgang til offentlige ladestationer og understøtter automatisk tilbagebetaling af afgifter forbundet med hjemmeopladning.

  Vi gør det nemt 

  Prøv en elbil  i en måned eller to for at se, om det er det rette valg for din virksomhed. Med Arval kan du returnere bilen uden omkostninger. 

Hvidbog

Elkøretøj 1
Vi leverer fremtiden til dig
En vejledning til drift af el-varevogne
Mange større bilfabrikanter er i færd med at udvide deres udvalg af el-varevogne til brug i bilflåder. Dette er et vendepunkt i historien, som giver mange flere muligheder til reduktion af virksomheders klimaaftryk. Denne vejledning er designet til at give dig en grundlæggende introduktion til de fire nøgleområder: compliance, daglig drift, sikkerhed og servicering.
Elkøretøj 1
Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspert team hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt.

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten, og sørger for at processen er let og ligetil.