Mobilitet

Mobilitet: Løsninger med mere end blot fire hjul

Arval er totalleverandør af mobilitetsløsninger. Nogle gange har man som virksomhed brug for mobilitetsløsninger, der rækker ud over fire hjul. Som en del af BNP Paribas har vi mulighed for at hjælpe dig på alle områder af din mobilitetsrejse.

 • 1. FULL-SERVICE-LEASING

  Full-service-leasing er vores vigtigste – og mest populære – mobilitetsløsning. Full-service-leasing er altid det bedste mobilitetsvalg i sammenligning med direkte køb, fordi Arval kan tilbyde en bred vifte af relevante mobilitetsløsninger til din bilflåde. 

  De fleste virksomheder ønsker biler efter behov, understøttet af teknologi og logistik og leveret igennem et langsigtet flådepartnerskab. Vi er overbeviste om, at outsourcing og leasing af biler er den bedste løsning for virksomheder.

 • 2. NYE MOBILITETSLØSNINGER

  Grøn flåde og elkøretøjer

  Arval hjælper ikke kun virksomheder med elbiler, men også med hele den elektriske infrastruktur. En "SMaRT"-gennemgang af din flåde vil analysere din brug af flådebiler i forhold til dine behov. Vi kan også sørge for opsætning af en omfattende opladningsinfrastruktur via vores partnerskab med New Motion – på din virksomheds lokaliteter eller endda ved medarbejdernes hjem.

  Løsninger på to hjul

  Arval tilbyder allerede cykeldeling i Holland og Belgien, og som følge af den succes vi har oplevet, vil denne service inden længe blive rullet ud i andre lande i Europa. Cykeldeling er en miljøvenlig løsning, der kan anvendes til både arbejdsrelaterede og kortere private køreture.

 • 3. FLÅDEADMINISTRATION

  Vi tilbyder derfor en gratis skræddersyet forretningsgennemgang én gang om året (eller to gange om året alt efter dine præferencer). Vores business account managers vil genvurdere din virksomheds mobilitetsbehov og kigge på alt lige fra geografi, destinationer og forretningsstrategi for at sikre, at du får de bedst mulige Arval-produkter og -services til din virksomhed. 

  Det er Arvals opgave at forstå din opgave. 

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil