besparelse

Effektivitet og besparelser

Arval tilbyder dig en komplet service til administration af din bilflåde. Ved at outsource processerne samarbejder vi direkte med dine brugere og håndterer den daglige administration af de ansattes mobilitet. Med mere end 30 års værdifuld erfaring effektiviserer vi din bilflåde og sikrer, at din virksomhed sparer penge på bundlinjen.

 • 1. REDUCEREDE FLÅDEOMKOSTNINGER MED ARVAL OUTSOURCING SOLUTIONS (AOS)

  Arval Outsourcing Solutions gør livet lettere for den ansvarlige for virksomhedens bilflåde. Vi implementerer de nyeste digitale værktøjer, politikker og procedurer til flådeadministration i din virksomhed. Motivationen til at optimere de samlede ejeromkostninger gør outsourcing af flådeservices til et oplagt valg.

 • 2. DEDIKERET ACCOUNT TEAM

  Vores unikke struktur omfatter et dedikeret account team, der servicerer alle vores full service-leasing-kunder. Dette kundeteam fungerer som din helt egen mini-virksomhed til flådeadministration, der gør os i stand til at sikre det tætte samarbejde med kunderne bedre end nogen anden aktør på markedet.

  Vores account teams udnytter alle fordele forbundet med, at vi er en stor operatør, ligesom vores kunder får direkte adgang til lokale medarbejdere.

  account team

   

 • 3. ARVALS QUALITY PROPOSITION: LØBENDE PERFORMANCE-FORBEDRINGER

  Effektiv kvalitet er altafgørende: Vi vægter kvalitet og performance-forbedring højere end nogen anden virksomhed på markedet. Vi har fire søjler, der sikrer nøjagtigheden af vores performance-målinger af chauffører via dedikerede tilfredshedsundersøgelser samt de svar, vores beslutningstagere giver via deres Net Promoter Scores. Dette gør det muligt at analysere alle vores produkter og projekter løbende, så vi kontinuerligt kan vurdere, hvordan vi bedst tjener vores kunder. Vi har specifikke processer

  improvement

   

 • 4. SALG OG TILBAGELEASING: OVERGANG TIL LEASING

  Salg og tilbageleasing kan hjælpe virksomheder med at skifte fra en omkostningstung købsmodel til en mere effektiv full service-leasing-tilgang. Løsningen kan ligeledes hjælpe virksomheder med at realisere kapital til andre investeringer.

 • 5. EN TILSLUTTET FLÅDE: MY ARVAL OG ARVAL DIGITAL SUITE

  Vores rapporteringspakke My Arval giver større virksomheder evnen til at sammenligne og analysere KPI'er samt brugertrends på månedlig basis. Dette hjælper dig med at udarbejde dit budget og gør flådeadministrationen mere effektiv. Det er endda muligt at integrere detaljerede tredjepartsdata – herunder telematik, bilkameraer og forsikringer – så du kan få et lokalt snapshot eller et globalt samlet billede over virksomhedens bilflåde.

   
Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil