Hvorfor Arval: en betroet partner

Arval: en betroet partner

Arval specialiserer sig i full-service-leasing af køretøjer, blev grundlagt i 1989 og er ejet af BNP Paribas. Arval tilbyder sine kunder skræddersyede løsninger, der optimerer medarbejdernes mobilitet og muliggør outsourcing af de risici, der er forbundet med administration af bilflåder. Vi leverer ekspertrådgivning og service af høj kvalitet i 29 lande via flere end end 7.000 medarbejdere. Arvals leasede bilflåde består samlet set af 1.298.404 køretøjer over hele verden (december 2019). 

 • HVORFOR VÆLGE ARVAL?

  Ekspertise og pleje 

  Vi arbejder på tværs af alle brancher og kundetyper med account teams, der har erfaring med netop din sektor og er dedikeret til at hjælpe dig. 

  Specialist inden for leasing

  Som koncern består vi af global ekspertise og kundeservice på lokalt virksomhedsniveau, således at flådeadministrationen går fra at være en byrde til et værdifuldt strategisk aktiv. 

  Skræddersyede løsninger

  Forenkling af din flådeadministration. Mulighederne for at optimere og nedbringe omkostninger i forbindelse med at eje en bilflåde gør outsourcing til en god forretningsbeslutning. Med mere end 30 års værdifuld erfaring effektiviserer vi din bilflåde og sikrer, at din virksomhed sparer penge på bundlinjen.

  Kundetilfredshed

  Ethvert kundeforhold er baseret på en dybdegående forståelse af dine behov samt en forpligtelse til kvalitet. Vores account team-struktur giver dig adgang til dedikerede eksperter, så du altid ved, hvem du skal kontakte, og altid modtager ensartet kundepleje samt en målbart høj flådeservice.

Mobilitets-services

First News
Mobilitets-services
Mobilitets-services

Arval støtter din virksomheds overordnede mobilitet. Vi har en forståelse for, at flådeadministration ikke kun handler om biler og varevogne, men også om brugerne og hele økosystemet bestående af transport, vejsikkerhed og virksomhedens sociale ansvar.

Se mere

Mobilitets-services

Arval støtter din virksomheds overordnede mobilitet. Vi har en forståelse for, at flådeadministration ikke kun handler om biler og varevogne, men også om chaufførerne samt hele økosystemet bestående af transport, vejsikkerhed og virksomhedens sociale ansvar. Vores løsninger kan omfatte offentlig transport, deling af cykler, elbiler og endda køretøjer efter behov – alt sammen muliggjort af teknologier og services, som leveres igennem et langsigtet flådepartnerskab. 


Vores løsninger

5 svar på dine vigtigste behov
Arvals kerneværdier er omhu, ekspertise og enkelhed. På denne baggrund er vores tilgang til virksomhedens flådeløsninger baseret på 5 søjler. Med Arval kan du uddelegere hele din flådeadministration til os, herunder chaufførkommunikation – dette fritager dig for en daglig byrde og frigør tid til at fokusere på din kerneforretning. Vores team af eksperter vil løbende analysere dine eksisterende behov for flådeleasing og identificere de rigtige køretøjer og services til din virksomhed – uanset om behovet er mellemlang udlejning, langtidsleje eller elektriske køretøjer. Det er Arvals opgave at forstå din opgave.
Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil