Woman smiling with coffee

Kom i kontakt med vores Account Team

Vores dedikerede Account Team er dit primære kontaktpunkt hos Arval. Vi støtter dig gennem hele kontraktens levetid for at sikre, at du bliver holdt godt kørende.

Hvor ofte bliver mit køretøj serviceret? Hvad skal jeg gøre, hvis mine dokumenter og aftaler forsvinder? Der er et lys på instrumentbrættet i bilen, hvad gør jeg?

Du kan til enhver tid stille spørgsmål om dit køretøj eller relaterede tjenester (vedligeholdelse, reparationer, vejhjælp, brændstofkort, returnering osv.) samt om forsikring hos Arval.

Vi er her for at hjælpe og at gøre det nemt for dig. Vores team af specialister rådgiver dig og leder dig til de rigtige kontakrpersoner.

VIL DU VIDE MERE?

Left column
CALLING MAN
Right column

Kontakt os

VI HAR ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG FRA KL 08.00-17.00, OG FREDAG FRA KL. 08.00 TIL KL. 16.00.

KONTAKT OS PÅ 70 26 50 60

I tilfælde af uheld eller nedbrud er der hjælp at hente 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Takket være den dedikerede platform, My Arval, kan du meget nemt få adgang til dine kontraktoplysninger og mange tjenester (opfølgning på din ordre, adgang til vores kundeteam, erklæringskrav, oversigt over godkendte værksteder osv. ).

Du kan også finde yderligere information under vores ofte stillede spørgsmål.

 • REGELMÆSSIG VEDLIGEHOLDELSE AF DIT KØRETØJ

  Du kan identificere det nærmeste autoriserede værksted med et enkelt klik. Eftersyn og reparationer udføres af vores netværk af anbefalede leverandører. Vi garanterer hurtige svartider.

   

 • MULIGHED FOR SUPPORT 24/7

  Har du et problem med dit køretøj?

  Kontakt os, vi hjælper dig med at få dig på farten så hurtigt som muligt (med mulighed for levering af et erstatningskøretøj, hvis din bilpolitik tillader dette).

 • DIN SIKKERHED

  Sørg for din sikkerhed på dine daglige rejser med en dedikeret skadeshåndteringsservice: Et ekspertteam vil tage sig af anmeldelsen, opfølgningen af ​​reparationerne og guide dig til godkendte reparationsværksteder.

 • OPFYLDER DINE MOBILITETSBEHOV

  Vi giver dig yderligere tjenester, der gør administrationen meget lettere i din hverdag: brændstofkort, on-demand-tjenester (vask, transport, desinfektion), genudstedelse af registreringsdokumenter, når du rejser til udlandet, korttidsleje af bil, tilbagekøb af køretøjer.