Woman smiling with coffee

Kontakt Driver Experience-teamet

Vores dedikerede Driver Experience Team er dit primære kontaktpunkt hos Arval. Vi støtter dig gennem hele din kontrakts levetid for at sikre, at du bliver holdt godt kørende.   

Hvor ofte skal mit køretøj til service? Hvad skal man gøre i tilfælde af skade? Hvad betyder lyset på instrumentbrættet i din bil?   

Du kan til enhver tid stille spørgsmål om dit køretøj eller serviceydelser som assistance, brændstofskort, on-demand-tjenester samt om dit forsikringsprodukt hos Arval.  

Vi er ved din side for at besvare dine spørgsmål og spare dig tid. Vores team af specialister sidder klar til at rådgive dig.

VIL DU VIDE MERE?

Left column
CALLING MAN
Right column

Kontakt Arvals Driver Experience Team

Vi har åbent fra mandag til torsdag fra kl. 08:00 - 16:30 og fredag fra 08:00 - 16:00.

Kontakt os neden for eller få svar på oftede stillede spørgsmål i vores FAQ her.

My Arval Mobile er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.    

Og takket være My Arval Mobile-appen kan du meget nemt få adgang til dine kontraktoplysninger og mange andre relevante oplysninger på din igangværende ordre, adgang til vores Driver Experience Team, søge efter et værksted, anmelde en skade osv.

Du kan også finde yderligere information i vores FAQ.

 • FÅ FORDELE VED REGELMÆSSIG VEDLIGEHOLDELSE AF DIT KØRETØJ

  Du kan med et enkelt klik finde det autoriserede værksted tættest på dig. Eftersyn og reparationer udføres af vores netværk af samarbejdspartnere. Vi garanterer hurtige svartider.

   

 • ADGANG TIL SUPPORT 24/7

  Har du problemer med dit køretøj?

  Du kan finde nærmeste værksted i My Arval Mobile, men vi sidder også klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Ring til os på tlf: 70 26 50 60

 • SØRGER FOR DIN SIKKERHED

  En hurtig skadesbehandling sørger for din sikkerhed på dine daglige rejser. Et team af eksperter vil tage ansvaret for at rapportere skaden, overvåge reparationer og hjælpe dig til et godkendt værksted.

 • OPFYLD DINE MOBILITETSBEHOV

  Vi giver dig mulighed for flere services for at lette din administration: brændstofkort, on-demand-tjenester (vask, transport, vejhjælp), fremsendese af køretøjsregistreringsdokumenter, når du rejser til udlandet, tilbud om korttidsleje og meget mere.