Lease dit køretøj

Arval: en betroet partner

Bare kør – vi tager os af resten. I mere end 30 år har vi hjulpet virksomheder af alle størrelser med at holde deres biler fleksible og problemfri. Ekspertrådgivning og høj servicekvalitet er kendetegnende for Arvals kundeengagement.

 • Hvorfor vælge Arval?

  En betroet partner 

  Som markedsleder i mere end 30 år har vi en historik og erfaring, som du kan sætte din lid til. Vores kontorer i 29 lande tager vare på flere end 1,2 millioner biler på vejene. Vores virksomheds størrelse betyder, at vi kan købe store partier køretøjer og services og videregive besparelserne til dig, vores kunde. Vi er også en del af BNP Paribas, der er en af de største banker i verden.

  Vi tager vare om dig

  Vores supportteams tager sig tid til at forstå din virksomhed. Vi giver en forklaring på alle vores services og identificerer de punkter, hvor vi kan hjælpe din virksomhed med at spare tid og penge. Vi er her for at hjælpe dig, og det er vigtigt for os at give dig den bedst mulige oplevelse. 

  Ekspertstøtte 24/7

  Hvis du behøver hjælp i tilfælde af nedbrud, et erstatningskøretøj eller blot ønsker støtte til den daglige administration, står vores teams klar til at besvare alle dine spørgsmål. Vi er din uafhængige guide, der er dedikeret til at forenkle og optimere din forretning. 

  Enestående oplevelse 

  Vi tilbyder neutral og upartisk rådgivning på tværs af en lang række brands. Vi kan give dig en all-inclusive oplevelse, men servicerer dig i sidste ende kun det, du har brug for. Vi analyserer tilmed dine behov på løbende basis og kommer med forslag til forbedringer.

Vi forenkler hele processen med driften af et erhvervskøretøj. Fortæl os  om dine behov, og vi vil hjælpe dig med at finde det bedste match. Du vil altid kun samarbejde med ét firma og have én fast månedlig faktura, mens du får adgang til services såsom. Vi kan endda tilpasse køretøjet med stativer, logoer eller telematik, så de passer til behovene for netop din virksomhed.

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil