medarbejderloyalitet

Medarbejderloyalitet og brugeradministration

Vores services og mobilitetsløsninger gør dine brugeres dagligdag mere simpel, nem og effektiv, hvilket hjælper dig, når du skal tage hånd om medarbejdernes trivsel og sikre større loyalitet. Få dine medarbejdere til at føle sig værdsat med Arvals løsninger.

 
 • 1. ADMINISTRATION AF DINE BRUGERE

  Administration af brugere er et rutinepræget, men samtidig kompliceret aspekt af flådeadministration. Ved at tilbyde den bedste support på markedet får vi dine medarbejdere til at føle sig værdsat. Dette er med til at forbedre medarbejdernes engagement samt at fastholde medarbejdere. 

  Frigørelse af din virksomhed fra rutinemæssig flådeadministration skaber mere tid (og et større budget) til afdelinger og ledere, så de kan fokusere på deres hovedopgaver.

  Support Center

  Jo bedre dit mobilititetstilbud er, jo mere attraktiv er din virksomhed. Arval for Employee giver dine medarbejdere personlige fordele samt adgang til en lang række mobilitetsmuligheder, når de sidder ved deres skriveborde eller er på farten, via virksomhedens intranet eller deres telefoner.

  Medarbejdernes personlige adgang til Arval for Me gør det endda muligt for dem at vedligeholde deres familiebil via Arvals netværk at leverandører.

  Bruger-tilfredshed

  Vi ved, at tilfredse brugere er mere loyale medarbejdere. Vi måler svar fra brugere via bruger-tilfredshedsundersøgelser. Vi måler også svarene fra beslutningstagere via Net Promoter Score. Hos Arval anser vi kritik som en gave, fordi de giver os mulighed for løbende at forbedre vores service. Vi analyserer løbende vores produkter for at vurdere, hvordan vi bedst kan betjene dig og dine brugere

   

  employee

 • 2. FOKUSER PÅ STRATEGIEN, OUTSOURCE RESTEN

  Arval Outsourcing Solutions sikrer, at alle chauffører kan få hjælp og support, når de har spørgsmål eller problemer. Callcentret er bemandet med specialister, der står klar til at hjælpe med alt lige fra spørgsmål om detaljerne i leasingkontrakten til hjælp i tilfælde af ulykker eller nedbrud.

  Arval kan hjælpe dig med de mest rutineprægede opgaver, så du kan fokusere på den mere overordnede og strategiske flådeadministration.

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil