rådgivning

Flåderådgivning

Hos Arval ligger flåderådgivning i vores DNA. Vores account teams hjælper vores kunder med at administrere deres bilflåder, så de får bedre service, vedligeholdelse og reparation, dækadministration, brugersikkerhed og effektivitet samt lavere omkostninger. 

 
 • 1. EN SKRÆDDERSYET VIRKSOMHEDSGENNEMGANG

  Én gang om året (eller to gange om året alt efter dine præferencer) vil vores business managers udføre en virksomhedsgennemgang af din virksomheds flåde for at genvurdere jeres behov. Denne gennemgang dækker alt lige fra geografi, destinationer, virksomhedsstrategi og de services fra Arval, I gør brug af.

  Vi er særligt opmærksomme på din virksomheds ømme punkter – hvad enten det gælder forsikringsomkostninger, virksomhedens samlede ejerskabsomkostninger eller specifikke CSR-KPI'er, herunder administration af brændstof og brugersikkerhed. Vi leverer virksomhedsgennemgangen og giver dig vores anbefalinger. 

   
 • 2. DATADREVNE KUNDELØSNINGER

  Dit account team

  Vi indleder hvert kundeforhold ved at danne os det fulde overblik over din virksomheds behov. Vores account team-medarbejdere står klar til at rådgive dig, så din virksomheds flådeadministration bliver et vigtigt strategisk aktiv frem for at være en byrde. 

  Indsigt fra din tilsluttede flåde (landespecifikt)

  Data hjælper dig med at træffe hurtigere beslutninger. Vores Arval Active Link-løsning [telematikløsning] hjælper med at indsamle, analysere og integrere flådedata og kørselsmønstre i beslutningsprocessen. Løsningen er udviklet, så den både respekterer privatlivets fred og garanterer datasikkerheden for dig og dine brugere. Du vil modtage data og advarsler, så du kan forbedre din virksomheds produktivitet og CSR samt reducere omkostningerne.

  Administration af brændstofkort

  Effektiv flådeadministration afhænger af præcise data om, hvor og hvornår din virksomheds chauffører tanker, omkostningerne ved tankning samt brændstofeffektiviteten. Arval Fuel Card Management sikrer din virksomhed en hurtig og gennemskuelig betalingsfunktion, hvorigennem vi kan levere alle de fornødne data og industri-benchmarking samt rådgive om, hvordan virksomheden bedst forbedrer sin brændstofeffektivitet. 

  Beskyttelse af personoplysninger

  Alle personoplysninger anonymiseres før anvendelse af Arval. Data krypteres, og brugere samt flådeledere informeres om deres rettigheder. Vi forpligter os til at hjælpe din virksomhed med at overholde GDPR-lovgivningen. 

   
 • 3. DEN SMARTE TILGANG

  Kun Arval tilbyder en SMaRT-tilgang, som fokuserer på din virksomheds mål for bæredygtig mobilitet og ansvarlighed (Sustainable Mobility and Responsibility Targets). Denne nye metode, der har taget føringen i omstillingen til grøn transport på tværs af Europa, kan hjælpe med at definere og implementere en strategi for energiomstilling af bilflåder. Via en trininddelt tilgang analyserer vi din virksomheds fremtidige mobilitets- og flådestrategi-ambitioner, hvorefter vi benchmarker mod markedsdata og vurderer den aktuelle flåde i forhold til virksomhedens CSR-KPI'er. Reduktion af din flådes CO2-aftryk med Arval er den SMaRTe tilgang.

Hvad kan vi hjælpe med?
Ring til os på +45 70 26 50 60 eller vælg at blive ringet op

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil