Internationalt

International tilstedeværelse

Arval har 38 medarbejdere i Danmark, som sammen med vores 7.000 internationale kollegaer arbejder for at servicere jeres flåde.

Arval* er grundlagt i 1989 og ejes af BNP Paribas. Arval er specialiseret i full-service erhvervsleasing af firmabiler og tilbyder sine kunder – såvel store som små og mellemstore virksomheder – skræddersyede løsninger, der optimerer deres ansattes mobilitet og outsourcer den risiko, der er forbundet med flådehåndtering. Ekspertbistand og servicekvalitet er kendetegnende for Arval, og den gode service tilbydes i 29 lande af mere end 7.000 ansatte. Arval indgår i en verdensomspændende alliance med Element, Nordamerikas største virksomhed inden for flådeadministration, og i slut 2019 havde Arval en samlet leasing flåde på over 1.298.404 biler på verdensplan.

* Arval er datterselskab af BNP Paribas og en del af koncernens kerneforretning, Retail Banking. Retail Banking er et verdensomspændende netværk af detailbanker, der tilbyder specialiserede finansielle ydelser og spiller en central rolle i koncernens internationale ekspansion.

mapKort

Arval er et grundlæggende medlem af Element-Arval Global Alliance, den længststående strategiske alliance i flådestyringssektoren og den klare verdensomspændende leder med 3 millioner køretøjer i 50 lande i Nordamerika, Latinamerika, EMEA og Asien-Stillehavet. Alle medlemmer af Element-Arval Global Alliance har en førende position i deres respektive lande.

Sammen med vores internationale partnere tilbyder vi harmoniserede firmaleasing-produkter og -tjenester med den tilpasning, der er nødvendig for at imødekomme lokale regler og markedsforhold.

Se vores interaktive kort for at finde ud af mere om vores tilstedeværelse i dit land, region eller kontinent.

HVORFOR ARVAL?

ARVAL:

Er en global leasingpartner med over 30 års erfaring indenfor leasing

VI TILBYDER ET PARTNERSKAB:

Vores ekspertteam hjælper dig med at opnå det bedste match

VI VISER TILLID:

Vi er her, når du har brug for os - digitalt eller personligt

FOKUSER PÅ DET VIGTIGSTE:

Så står vi for resten og sørger for, at processen er let og ligetil