Press Release

ARVAL BLIVER EN DEL AF MAAS ALLIANCE

Information 5 Apr 2019 , by
Arval Danmark

Arval, en ledende leverandør af full-service billeasingløsninger og en engageret aktør inden for innovation i mobilitetssektoren, bliver en del af MaaS (Mobilitet som en service) Alliance. MaaS Alliance er et offentligt-privat partnerskab, der har til formål at skabe fundamentet for en fælles tilgang til mobilitet som en service. Med andre ord en integration af forskellige former for transportservices til en enkelt mobilitetsservice efter behov.

MaaS Alliance har forpligtet sig til at lette implementeringen af avancerede mobilitetsløsninger og til at støtte oprettelsen af et enkelt åbent marked i Europa, hvilket giver mulighed for fuld udnyttelse af mobilitet som en tjenesteydelse. Alliancen har omkring 75 medlemmer i form af etablerede virksomheder og start-ups, institutioner og sågar byer, som alle har et ønske om at udvikle integrerede løsninger på transportområdet.

Som en aktør på netop transportområdet ser Arval det som naturligt at blive en del af MaaS Alliance for dermed at tage del i arbejdet om at udvikle fremtidens transportløsninger. Partnerskabet harmonerer således fint med Arvals ambition om at være firstmover inden for mobilitetssektoren og at tilbyde transportløsninger til ethvert behov.

“I de seneste år er mobilitetssektoren blevet kraftigt påvirket af nye teknologier og tendenser. Vores kunder og potentielle kunder – store som små virksomheder og endda private – er i dag mere åbne over for grønne, digitale løsninger. I den forbindelse glæder det os stort at være blevet en del af MaaS Alliance, og vi glæder os til at samarbejde med andre europæiske transportaktører om at skabe innovative løsninger på transportområdet,” siger Alain Van Groenendael, CEO i Arval.”

'Vi glæder os over udsigten til at arbejde sammen med Arval. Vi tror på værdien i at skabe et økosystem af forskellige aktører med et fælles mål om at sikre den bedste mulige fremtid for mobilitetssektoren,” siger Jacob Bangsgaard, præsident for MaaS Alliance.

Pressekontakter:

Arval Danmark
Andreas Knudsen – andreas.knudsen@arval.dk - + 45 70 26 50 60

MaaS Alliance
Edward Farrugia – e.farrugia@mail.ertico.com - +32 2 400 07 60

Om Arval:
Arval er grundlagt i 1989 og ejes af BNP Paribas. Virksomheden er specialiseret i leasing af person- og varebiler til virksomheder. Arval tilbyder sine kunder – store internationale virksomheder og SMV’er – skræddersyede løsninger, der optimerer medarbejdernes mobilitet og outsourcer samtlige risici der er ved at monitorere en bilflåde. Ekspertrådgivning og servicekvalitet er fundamentale principper i Arvals kundeservice og leveres af flere end 7.000 medarbejdere i 29 lande. Arvals totale udlejningsflåde er på 1.193.910 køretøjer verden over (december 2018). Arval er et af de stiftende medlemmer af Element-Arval Global Aliance – det længst eksisterende forbund i flådemanagementindustrien og det største af sin slags i verden med mere end 3 millioner køretøjer i flere end 50 lande. I BNP Paribas hører Arval under Retail Banking. Læs mere på: www.arval.dk.

Om BNP Paribas:
BNP Paribas er en førende, verdensomspændende bank, der er til stede i 73 lande og har flere end 196.000 ansatte, heraf 149.000 i Europa alene. Gruppen er udbyder af finansielle ydelser med nøglepositioner inden for tre kerneaktiviteter; Domestic Markets, International Financial Services og Corporate & Institutional Banking, herunder hører to datterselskaber: forretningskunder og institutionelle investorer. BNP Paribas hjælper alle sine kunder (private, erhvervslivet, entreprenører, SMV’er, forretnings- og institutionelle kunder) med at nå deres mål gennem løsninger på alt mellem finansiering, investering, opsparing og forsikring. I Europa er banken etableret på fire markeder: Belgien, Frankrig, Italien og Luxemburg. BNP Paribas Personal Finance er Europas ledende i forbrugerlån. I både Europa, store dele af USA og i stigende grad i Asien og Stillehavsregionen er BNP Paribas ledende inden for Corporate & Institutional Banking samt International Financial Service-aktiviteter. Læs mere på: www.bnpparibas.dk.

Om MaaS Alliance:
MaaS Alliance (Mobilitet som en service) – drevet af ERTICO – ITS Europe - er et offentligt-privat partnerskab, der arbejder for at skabe fundamentet til et åbent marked for nye mobilitetsløsninger baseret på brugernes behov. Mobilitet som en service kombinerer en lang række transporttjenester til én samlet tjeneste. Maas Alliance og alliancens medlemmer arbejder på at opnå et simpelt og ubesværet økosystem til avancerede, brugerorienterede mobilitetstjenester. MaaS Alliance er det førende internationale MaaS-fælleskab og samler aktørerne i transportøkosystemet. Herunder offentlige myndigheder, start-up-virksomheder, systemintegratorer og serviceudbydere, både etablerede og nystartede. Medlemmerne i MaaS Alliance har overordnet som formål at skabe de nødvendige forudsætninger for en vellykket implementering af MaaS i Europa og resten af verden. Alliancen støtter roaming og skalerbarheden af MaaS-services med tanke på at etablere et velfungerende MaaS-system uden grænser. Læs mere på www.maas-alliance.eu.

Læs mere Vis mindre