Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Erhvervsleasing med Arval > Erhvervsleasing af varevogn

Erhvervsleasing af varevogn

Ford Transit Custom
 • Ford
 • Transit Custom
2.0 TDCI 130 280 TREND FWD L1

3058 kr pr. måned ekskl. moms *
48 måneder
10 000 km / år
Volkswagen Crafter
 • Volkswagen
 • Crafter
30 2.0TDI 102HK L3H2

4067 kr pr. måned ekskl. moms *
48 måneder
10 000 km / år
Peugeot Partner
 • Peugeot
 • Partner
PLUS PRO L1V1 PURETECH 110

HURTIG LEV.
2823 kr pr. måned ekskl. moms *
48 måneder
10 000 km / år
Mercedes-Benz Vito
 • Mercedes-Benz
 • Vito
114 CDI RWD LANG 136 LANG A2 AUTO

3838 kr pr. måned ekskl. moms *
48 måneder
10 000 km / år
MAN TGE
 • MAN
 • TGE
2.0 TDI 102 F 3.0T L3H2 FWD

4050 kr pr. måned ekskl. moms *
48 måneder
10 000 km / år
Renault Master
 • Renault
 • Master
2.3 DCI 135 T28 L1H1

4078 kr pr. måned ekskl. moms *
48 måneder
10 000 km / år

Erhvervsleasing af varevogn

Hos Arval tilbyder vi erhvervsleasing af varevogne. Vores udvalg af varevogne er stort, og vi tilbyder derfor varevogne fra mange forskellige bilmærker. Hvis du har en præference, når det kommer til bilmærker, er der derfor stor sandsynlighed for, at vi kan imødekomme dine ønsker.

Hos Arval ønsker vi at gøre erhvervsleasing nemt og bekvemt for alle typer af virksomheder, og vi hjælper dig derfor gerne med at finde den helt optimale varevogn til din virksomhed.

 

Fordelene ved at vælge erhvervsleasing hos Arval

At erhvervslease en varevogn kan være en fordel for mange af de virksomheder, hvor en del af jobbet består i at fragte materialer og besøge kunder.

Når du skal foretage leasing af en varevogn, er det derfor vigtigt, at du vælger at arbejde sammen med et firma, der forstår at tilbyde gode leasingaftaler og tilpasse leasingen efter kunden.

Der er mange gode fordele ved at vælge leasing af varebil hos Arval. Nogle af fordelene er bl.a.:

 • Det er nemt, simpelt og bekvemt
 • Du får et enkelt venligt kontaktpunkt
 • Vi har et værkstedsnetværk, som dækker hele landet
 • Nøglelevering

 

Arval forsøger altid at tilbyde den bedst mulige service, og derfor er valg af Arval også et valg af kvalitetsservice.

Vi har stor erfaring med erhvervsleasing af varevogne, og vi har et udvalg af køretøjer at tilbyde alle former for kunder og virksomheder - Fra dobbelt kabine til åbent lad, vi hjælper dig med at finde den helt rigtige firmabil.

Skræddersyede mobilitetsløsninger

For mange virksomheder udgør køretøjsomkostninger en væsentlig del af det totale budget. Desuden er der en masse usikre risici som restværdi og service, der er forbundet med det at eje et køretøj.

Arval er din partner i forhold til dette problem. Hos Arval har vi erfaringen, midlerne og entusiasmen til at servicere dig og hjælpe dig med at undgå uforudsete udgifter.

Vi ved, at din firmabil skal være en alsidig løsning, der er tilpasset til dine behov. Når du foretager leasing af varevogn hos os, er det derfor dig, der bestemmer kontraktlængden, det årlige kilometerantal, udstyr på firmabilen og specifikke services, som passer til dine behov for erhvervsleasing.

Arval er altid klar til at hjælpe og vejlede dig og din virksomhed, så I får adgang til en varevogn, der er skræddersyet efter jeres behov. Leasing af kassevogn skal ikke være ens for alle kunder. Mens nogle har behov for et stort og åbent lad, har andre behov for mest mulig opbevaringsplads, der kan lukkes af. Vi tager derfor altid hensyn til de specifikke ønsker, du har, når vi vejleder dig til at finde den rette kassevogn.

Hvad kan jeg bruge erhvervsleasing varevogne til?

Erhvervsleasing af en varevogn kan hjælpe dig og din virksomhed til hurtigt og nemt at komme rundt imellem jeres kunder og samarbejdspartnere. Hvis din virksomhed er afhængig af at modtage varer fra samarbejdspartnere eller levere varer til diverse kunder, er det en fordel at have en firmabil til rådighed.

Med en erhvervsleaset firmabil kan du på effektiv vis få klaret alle de opgaver, der bringer dig ud på vejene. Du kan hente dine egne materialer og undgå at være underlagt leverandørernes faste leveringstidspunkter. Du kan også undgå at være nødsaget til at anvende din egen privatbil i virksomhedssammenhænge. 

Konfiguration af varevogne

Med erhvervsleasing af varevogn hos Arval kan du følge den totale livscyklus af dit køretøj. Lige fra valg af varevogn, til levering, til ophør af kontrakt. Arval har et bredt netværk af specialiserede partnere til at håndtere køretøjerne.

Anmod om et tilbud baseret på dine specifikationer nu.

Hvorfor lease en varevogn som firmabil istedet for at købe en?

For mange virksomheder kan det bedre betale sig at lease en firmabil frem for at købe en. Du kan blive klogere på et par af fordelene ved erhvervsleasing af varevogne her:

 • Når du leaser en varevogn, medfølger der ingen investering i kapital eller aktiver. Langtidsleasing genererer økonomiske fordele fra begyndelsen.
 • Du kan tilpasse varevogne fuldt ud til dine behov og krav.
 • Arval administrerer din daglige flådehåndtering og giver dig en bred indsigt og forståelse af din flåde.
 • Små ulykker, ekstraordinær vedligeholdelse og nedbrud: Skulle du være uheldig at opleve lignende, vil din mobilitet blive afbrudt så lidt som muligt.
 • Oplever du problemer med din varevogn, arranger Arval en midlertidig løsning, og alle omkostninger er inkluderet i leasingydelsen.

Din varevogn konfigureret til dine behov

Hvilken firmabil skal jeg vælge?

Hvilken firmabil skal jeg vælge? Det kan være et meget presserende spørgsmål. Det er yderst forståeligt, at du gerne vil have din firmabil specificeret og konfigureret efter netop dine behov. Vi tager os af alt for dig, lige meget hvor mange biler du har. Du kan altid regne med at få gode råd fra eksperter, når du foretager erhvervsleasing af varevogne hos Arval.

Varevogn konfigurer

Dine data
Køretøjs specifikationer
Køretøjet
LEASING KONTRAKTEN
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi supportere dig med en effektiv brug af dit køretøj. Kontakt Arval på 70 26 50 60 eller mail to retail@arval.dk.