Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Min firmabil

My Arval Mobile

Vores mål er at give dig de bedste redskaber til at gøre dit liv lettere. Derfor har vi lanceret My Arval Mobile-app’en.

I app’en har du alle de services, der er inkluderet i din kontrakt, lige ved hånden. Den giver dig nem adgang til oplysninger om dit køretøj og klare instruktioner for de næste skridt, når din kontrakt er ved at udløbe.

My Arval Mobile giver dig blandt andet:

  • direkte adgang til alle vigtige oplysninger om dit køretøj

  • en oversigt over de nærmeste værksteder

  • mulighed for at gemme alle beskeder og dokumenter, du modtager fra Arval

  • et overblik over dine statistikker

  • direkte kontakt med Arval gennem e-mail, telefon eller chat

App’en opdateres løbende med nye funktioner, der kan forbedre din oplevelse.

My Arval Mobile kan downloades til Android og iOS.


App Store


Google Play


APP’ENS VIGTIGSTE FUNKTIONER:

My vehicle

Praktisk information om dit leasingkøretøj, herunder model, registreringsnummer, brændstofforbrug, kontraktens udløbsdato, returprocedurer osv. Funktionen indeholder også oplysninger om eventuelle bestilte og tidligere køretøjer.

My trips

Al data om dit køretøj samlet i én app. Hvis du bruger Arval Active Link eller Arval Mobility Link, indsamler de data gennem My Arval Mobile.

My vehicle documents

Her ligger al dokumentation på dit køretøj, og du kan tilføje nye dokumenter, fx kørekort, brændstofkort eller nummerplade.

My services

Oversigt over alle services, der er inkluderet i din kontrakt (forsikring, reparationer og vejhjælp), en samlet liste over værksteder og direkte adgang til Arvals support.

Around me

Et kort og vejviser, der peger dig i retningen af nærmeste værksted eller leverandør, når der er brug for alt fra reparationer til dækskift.

My Arval

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

My Arval er dine brugeres personlige digitale zone. Her kan de finde alle de oplysninger, der er tilgængelige på My Arval Mobile – plus en bil-liste. Ved hjælp af listen på My Arval kan dine brugere nemt vælge deres foretrukne køretøj og beregne deres eget bidrag.

myarval.com