Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Kob Eller Leasing > Fordele Leasing

Fuld operationel leasing er at have en leasingbil med alle services inkluderet. Du outsourcer alle aktiviteter forbundet med bilen

OUTSOURCING AF FLÅDEADMINISTRATIONEN FRIGØRER BÅDE TID OG RESSOURCER SAMT FRITAGES DU FOR RISICIENE.

Nogle mener det er nemt, at håndtere en flåde. Men med mange involverede parter, indser man hurtigt, at det ikke er helt ligetil. Se videoen og bliv klogere på, hvordan vi håndterer din flåde, mens du bevarer kontrollen:
Leasing: Bedre end at købe

Leasing er den ideelle løsning på virksomhedens transportbehov. Hvorfor? Fordi I outsourcer ansvaret og besværet med administration af jeres firmabiler. I overlader det hele til os.

Hvad betyder leasing?

Leasing består i at lade en anden virksomhed forsyne jer med de biler, jeres medarbejdere har brug for i det daglige arbejde. I modsætning til, hvad folk ofte tror, er leasing hverken billigere eller dyrere end køb af en bil. Omkostningerne er stort set de samme. Den vigtigste årsag til at vælge leasing er, at administration af biler ikke er jeres kerneforretning – det er til gengæld vores. Vi sørger for, at processen er enkel og ligetil. I betaler et fast månedligt beløb, og vi varetager den daglige administration af bilerne. Og så er der endnu en væsentlig fordel: I kan reducere antallet af medarbejdere.
Arval tilbyder jer mere end blot leasing. Vi fokuserer på bilernes kvalitet, hurtig og nem købs- og leveringsproces, den vigtige service på bilflåden, og på at tage os godt af vores kunder. Vi er transparente, vi lytter og er altid klar på at gøre det ekstra, det kræver at finde frem til den rigtige løsning for jer.

De mange fordele ved leasing

Der er utallige fordele ved at lease:
•    I outsourcer risikoen til en anden virksomhed
•    I reducerer den tid, I bruger på at administrere bilerne og varetage betalinger, rutinemæssig service, defekte biler og færdselsuheld
•    Vi hjælper jer med at holde styr på omkostningerne
•    I opnår en højere grad af gennemsigtighed:

- Jeres medarbejdere får opsat klare målsætninger på grundlag af objektive kriterier, som de bedre kan leve op til
- I kan lægge budgetter og forudsige udgifter over en længere periode

Hvorfor lease hos Arval?
Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Der er mange fordele ved at lease i stedet for at eje. Ved at outsource jeres flådeadministration til Arval får I ikke kun frigivet tid og ressourcer, I outsourcer også den risiko, der normalt er forbundet med flådehåndtering.

Leasing kan være kompliceret, men hos Arval arbejder vi for at gøre det nemmere for jer. Arval ejer leasingbilen, og vi tager os ikke blot af vedligeholdelsen, men bærer også alle risici. Det er op til jer, hvor meget af administrationen I ønsker at outsource til os, uden at I mister overblikket over udgifterne. Vi kan håndtere samarbejdet med de mange forskellige parter, der er forbundet med administrationen af firmabiler: Fabrikanter, forhandlere, skattemyndigheder, forsikringsselskaber, dækleverandører, forrudeleverandører, karosseriværksteder, jeres virksomheds HR-afdeling og mange flere. Vores særlige organisationsstruktur gør, at I altid har det bedste team af eksperter og rådgivere ved hånden, der kender jer og jeres brugere.

Vi administrerer jeres flåde, I bevarer den fulde kontrol

Arval giver jer adgang til en komplet flåde, uden at I bliver bebyrdet med de udgifter, komplikationer og frustrationer, der er forbundet med at administrere mange biler og brugere i flere lande.

Ved at vælge Arval sparer jeres virksomhed megen tid og mange penge. Hvorfor? Fordi det er os og ikke jer, der administrerer brugerne. Den daglige overvågning af brugerne bliver løftet ud af jeres hænder – samtidig med at I bevarer den fulde kontrol med flåden.

Alle aftaler mellem jeres virksomhed og Arval ligger i vores it-system. På den måde kan vi vejlede jeres brugere bedst muligt i alle situationer. Hvis der sker en skade på en bil eller er brug for service eller en erstatningsbil, så klarer vi kommunikationen med brugeren. Arval forholder sig fuldt neutral i processen – som vore mange tilfredse kunder kan bevidne – også ved valget af biltype. Jeres firma bestemmer, hvilke områder I selv vil føre tilsyn med, og hvilke I vil uddelegere.

Når vi samarbejder, sørger Arval for, at alle de relevante afdelinger i jeres organisation modtager detaljerede oplysninger: Data om brugerne, om bilerne, brugernes personlige bidrag, skatteoplysninger og kontraktoplysninger. Vi sikrer, at jeres brugere overholder reglerne i jeres firmabilpolitik: At de benytter den korrekte biltype og det rigtige brændstof, og at bilen afleveres til serviceværkstedet i en rimelig stand, når der er behov for reparationer.