Du har altid mulighed for at kontakte os på enten email: info@arval.dk   eller ringe til os på +45 70 26 50 60

Home > Mobilitets Flaade Losninger > Arval tilbyder full-service leasing i 29 lande

Arval tilbyder full-service leasing i 29 lande

OUTSOURCE DIN INTERNATIONALE FLÅDE TIL ÉT SAMLET ARVAL

Outsourcing af din virksomheds flåde er en smart måde at spare både tid og penge på – og med vores One Arval-tilgang får I samme behandling og service i samtlige 29 Arval-lande.

Hos Arval hjælper vi jer med at definere en bilpolitik, der passer til jeres behov. Vi administrerer jeres biler og dine brugere og forsyner jer med den nyeste data fra jeres internationale flåde døgnet rundt.

Som kunde hos Arval slipper I for uforudsete ekstraudgifter. Vi holder os opdaterede på jer og jeres brugere, og bliver der givet udtryk for utilfredshed, tolker og behandler vi det som en klage. Alle vores ansatte lever op til vores motto: We care about cars. We care about you. Både lokalt og globalt.

Arval gør leasing personligt

Vi fokuserer på jer og jeres brugere, og vi lærer jer at kende. Mange tænker på billeasing som en B2B-service. Vi ser det som en person-til-person-service og giver dig ’leasing med et personligt præg.’

International Business Office

IBO: Samme praksis i 29 lande

IBO er vores International Business Office. Det er Arvals løsning skræddersyet til jeres specifikke behov. Vi tilbyder sammensatte produkter og ydelser i alle de lande, I har brug for, en international tilgang til omkostningskontrol og en total forpligtelse til at leve op til udfordrende sociale og miljømæssige mål.

Vi gør det nemt at administrere flåder på tværs af landegrænser. Vi er aktive i 29 lande, så I kan regne med Arval, uanset hvor jeres flåde er baseret. I kan indføre det samme driftssystem for jeres flådeadministratorer og brugere, så alle er tilknyttet den samme internationale løsning. Med vores online platform My Fleet Trends får I et samlet datasæt om flådens præstation.

I får tildelt en International Business Manager, som regelmæssigt vil gennemgå alle strategiske og taktiske anliggender med jer. Vedkommende hjælper med at definere jeres Company Car Policy og forbedre de totale omkostninger ved ejerskab/mobilitet.

Én kontaktperson

Én kontaktperson som kender jeres virksomhed

Jeres International Business Manager er ansvarlig for at koordinere de lokale Account Managers’ arbejde. De vil være det faste kontaktpunkt for jer som flådeadministratorer og for jeres brugere i det daglige. Uanset hvad det drejer sig om – måske forhandling af de bedste lokale aftaler for jer eller administration af service og reparationer – kan I regne med at tale med en ekspert, der har et dybt kendskab til jeres virksomhed, og som vil opbygge et tæt samarbejdsforhold til jeres medarbejdere.

Vores Account Managers fungerer ikke bare som kontaktperson for jeres lokale flådeadministratorer, de er også opmærksomme på hver enkel brugers individuelle oplevelser. Arvals Account Managers kan finde den rigtige løsning til ethvert spørgsmål i overensstemmelse med jeres Master Agreement, Service Level Agreement og Company Car Policy – de tre aftaler, vi indgår med jer.

Account team

Jeres account team sørger for, at flåden kører derudaf

Jeres account team, under ledelse af jeres Account Manager, sætter altid jer i centrum. Account Manageren er den centrale person i account teamets organisation og jeres faste kontaktperson. Han eller hun arbejder med et account team, som er sammensat af driftseksperter, som sørger for køb og levering af bilerne, bestiller tid til reparationer og meget mere.

Vi har i øjeblikket 104 account teams på verdensplan. På den måde er vi tættere på kunderne end andre aktører på markedet. Det skyldes vores unikke struktur, som gør det muligt for os at udnytte alle fordelene ved vores globale netværk, og samtidig drage fordel af, at disse 104 små dynamiske kontorer er tæt på kunderne. På den måde sikrer vi, at vore relationer aldrig mister det personlige præg.

ARVAL ANALYTICS: DE RIGTIGE FORRETNINGSBESLUTNINGER PÅ INTERNATIONALT NIVEAU

ARVAL ANALYTICS GØR JER MERE INTELLIGENTE, HURTIGERE OG MERE EFFEKTIVE.

Hos Arval ved vi, at det er vigtigt at have adgang til opdaterede og præcise oplysninger om jeres flåde. Derfor har vi skabt Arval Analytics. Vi forsyner jer med oplysninger om jeres flåde 24/7. Og med 2 millioner biler på verdensplan kan vi yde en service, som virkelig er international.

Vi samler data fra 29 lande (og fra 15 partnerskabslande), så I let kan få et samlet overblik over hele flåden. Med vores software kan I følge med i flåden på forskellige måder. Vi forsyner jer med overskuelige grafiske opstillinger, diagrammer og tabeller, som opsummerer data om flåden, så I nemt kan finde alle de oplysninger, I har brug for. Det gælder alt lige fra flådeudgifter, flådens samlede kilometertal og brændstofforbrug, til jeres målsætninger inden for Corporate Social Responsibility (CSR) som f.eks. CO2-aftryk. I vil kunne se alle Key Performance Indicators vist på en brugervenlig måde.

 

Vi tilbyder også en simulator, som I kan bruge til at kortlægge, hvordan visse variable ændringer vil påvirke jeres forretning (f.eks. de biler, I bruger). Vi kan ikke bare hjælpe jer med omkostningsbesparelser, vi kan også hjælpe jer med besparelser på det, I har mindst af: tid.

 

Med vores ydelser kan I holde øje med flådens Key Performance Indicators (KPI’er) fra skrivebordet, inklusiv:

  • Fordelingen af jeres biler på bilmærker
  • Flådeaktivitet og -præstationer
  • Økonomisk overblik
  • Brugertilfredshed og -præstationer
  • Brændstofforbrug, brændstofomkostninger og forsikring
  • Varighed af ture og antal kørte kilometer
  • Sporing af CO2-udledning over de seneste 3 år
  • Holde høje med tendenser på markedet og sammenligne lande
  • Oversigt over Total Cost of Ownership (TCO).

Benchmark-modul

Vil I vide, hvordan jeres flåde klarer sig i forhold til andre på verdensplan? Så kan I med benchmark-modulet sammenligne jeres flådes data med Arvals internationale eksempler. Fra CO2-udledning til jeres foretrukne bilfabrikanter – vi kan holde jer opdateret på jeres biler, uanset hvor de befinder sig.

Tendensmodul

Med vores tendensmodul kan I holde jer ajour med alle de seneste udviklinger i bilbranchen. Find de mest populære bilmodeller på verdensplan, brændstofomkostninger og meget mere.