Er du interesseret i at søge en af vores stillinger i Arval? Du er altid velkommen til at dele din egen vision om mobilitet med os

arval, lease, mobility, vision, leasing, vacancies
Bliv en del af vores team af engagerede specialister

Arval's Mission

Hos Arval arbejder vi dagligt med spørgsmål om mobilitet. Vi kan til enhver tid besvare spørgsmål om behovet for leasing idag og imorgen.

Vi gør det via vores entusiastisk team af folk med mod og et kritisk blik. Har du egen vision om mobilitet og har lyst til at dele den? Se nedenfor vores ledige stillinger og styrk os med dine meninger.

JOBTILBUD

Herlev
permanent kontrakt

Arval's forpligtelser

arval, lease, mobility, vision, leasing, vacancies, ambition

Ambitioner

Vores ambition er at hævde os selv som førende aktør i vores branche, ved at støtte vores kunder i deres flådeadministration på lang sigt.
arval, lease, mobility, vision, leasing, vacancies, creativity

Kreativitet

Arval udfører konstant teknologisk overvågning for at udvikle stærke it-ressourcer, der gør det muligt at levere innovative produkter og tjenester i høj kvalitet til vores kunder.
arval, lease, mobility, vision, leasing, vacancies, reactivity

Reaktivitet

Ved at kombinere nærhed og hastighed, er vi i stand til at servicere vores kunder i alle aktivitetsområder. Med effektive værktøjer, kompetente og mobiliserede interessenter, kan vi kontrollere udviklingen af risici og omkostninger.

Samarbejd med en ekspert

arval, lease, signe
Arval er min første arbejdsplads efter jeg blev udlært og det har været meget lærerigt og udviklende for mig. Vi tilbringer så meget tid sammen både udenfor- og på kontoret, at vi har en uformel omgangstone imellem os…. Vi er næsten som familie.
Signe
Office Manager
arval, lease, andreas
At være en del af en international koncern med stor diversitet på tværs af 47 lande, er et fantastisk miljø at arbejde i . Jeg er stolt af, at repræsentere Arval i Danmark og at være en del af den positive udvikling i koncernen.
Andreas
Commercial Manager