header brand page

BMW

BMW erhvervsleasing

Hvis du gerne vil køre komfortabelt og med stil, bør du kigge mod at erhvervslease en BMW, der i årtier har produceret biler af høj kvalitet.

Den tyske producent er derfor et sikkert valg, når det kommer til erhvervsleasing, uanset om du kigger på en bil til dig selv eller ønsker erhvervsleasing til din virksomhed eller dine ansatte.

Hos Arval finder du et bredt udvalg af de forskellige BMW-modeller, som du kan erhvervslease, og her kan du finde den model og type, der passer bedst til jeres budget og behov.

Mange muligheder inden for erhvervsleasing af en BMW

BMW er særligt kendt for sine forskellige serier af biler, der opdeler modellerne i forskellige kategorier alt efter størrelse, ydelse og naturligvis pris.

Den populære BMW Serie 3 er et sikkert valg til erhvervsleasing. Her får du en bil, du kan regne med, som har en god størrelse og kører fantastisk.

Hvis du er på udkig efter en større model, kan du kigge mod BMW Serie 5, der er kendt for sin komfort og plads, og samtidig er super effektiv.

Lease en hybrid BMW til erhverv

Hos Arval fører vi ikke kun de traditionelle BMW’er. Du har også mulighed for at erhvervslease en hybrid BMW, der er en langt mere benzineffektiv bil og samtidig er meget bedre for miljøet.

I lighed med BMW’s mest populære modeller, kan du også få en BMW 330e hybridbil i det klassiske Serie 3 design, ligesom BMW 530e-modelle er hybrid-versionen af den populære og rummelige Serie 5.

Når du erhvervsleaser en BMW hybridbil, kan du sætte den til opladning som enhver anden elbil. Det giver dig mulighed for at bruge mindre benzin end de traditionelle BMW’er, hvilket sparer dig penge på den lange bane.

Pris på BMW erhvervsleasing

Det er naturligvis vigtigt, at der er plads i budgettet, når du skal lease en BMW til erhvervsbrug.

Prisen for erhvervsleasing af en BMW afhænger af flere forskellige faktorer f.eks. hvilken model du vælger, hvor stor en udbetaling, du lægger, hvor længe du ønsker at erhvervslease, og hvor mange kilometer, du kører hvert år.

Her hos Arval har vi erfaring med alle de spørgsmål og valg, så hvis du skal erhvervslease en BMW, kan vi hjælpe dig med at finde den allerbedste løsning.

Så hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med erhvervsleasing af BMW, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Fordelen ved BMW erhvervsleasing er, at du får en bil med masser af størrelse og komfort, og du hos Arval kan regne med en fast månedlig betaling, hvor du har god dækning på din erhvervsleasing aftale.

Kig nærmere på vores BMW-modeller uanset om du ønsker erhvervsleasing af en traditionel BMW eller en af vores hybridmodeller, som er det mere klimavenlige valg.

1…
Læs mere