header brand page
Dacia

Dacia

Selvom det rumænske firma har eksisteret siden 1960'erne, er det kun i de seneste år, at Dacia bilerne er blevet et regelmæssigt syn på de britiske veje. Nu som en del af Renault, satser Dacia på enkelthed og repræsenterer god værdi for pengene. Dacia er et fremragende valg for dem, der ønsker praktiske og overkommelige biler.

Den mest populære model er sandsynligvis Duster, en praktisk SUV der findes både med to- og firehjulstræk. Sandero er en femdørs hatchback, der kan prale af et af de rummeligste interiører i den lille bilklasse. Sandero kommer også i en Stepaway variant, der kombinerer en SUV med det praktiske ved en hatchback. Til sidst er Logan MCV et køretøj med en imponerende startkapacitet, mens Logan MCV Stepaway giver dig det bedste fra begge verdener med SUV styling.

Selvom det rumænske firma har eksisteret siden 1960'erne, er det kun i de seneste år, at Dacia bilerne er blevet et regelmæssigt syn på de britiske veje. Nu som en del af Renault, satser Dacia på enkelthed og repræsente…

Læs mere

Lignende tilbud